VOK Sistem Aldım H.O G.O?

h.o Gayet güzel sistem ileride çakarsın bir i5-i7 tamamdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eh ben olsam para biriktirir daha iyi bir şey alırdım şu dönemde 10K ya bunları almak içimi yakıyor çünkü o yüzden G.O diyorum :D
Belki de kendisi de biriktirdi. Milletçe ne seviyoruz şu kadar ekle şunu al diye. Adam araba alıyor 80.000'e adam diyor 85.000'e şunu al. E kardeşim adam kendini yırtıyor o 80.000 olanı almak için nerden bulsun 5.000 daha? Bu da aynı durum. Adam para biriktiriyor/kredi çekiyor alıyor. Dahasını nereden bulsun?

h.o Gayet güzel sistem ileride çakarsın bir i5-i7 tamamdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki de kendisi de biriktirdi. Milletçe ne seviyoruz şu kadar ekle şunu al diye. Adam araba alıyor 80.000'e adam diyor 85.000'e şunu al. E kardeşim adam kendini yırtıyor o 80.000 olanı almak için nerden bulsun 5.000 daha? Bu da aynı durum. Adam para biriktiriyor/kredi çekiyor alıyor. Dahasını nereden bulsun?
para biriktir dedim üstüne ekle şimdi al demedim yazı okumayı bilmeyen kardeşim benim.

Hayırlı olsun. Herkes DA-G4 alabilecek kadar hızlı veya uzaktan gelebilecek kadar çılgın değil. ama bu fiyat bandına biraz ekleme yapıp 3050 li bir şey alsan rtx ve dlss nimetlerinden yararlansan daha iyi olurdu sanki.

Geri