Yardım 2. El 3080 ti aldım yan sistem için sonuçlar nasıl ?

2k da ki performans nasıl peki hocam korozyon yoktu kartta son kullanıcı çıkmasıydı

kanka %55 fanda o sıcaklıklar iyi geldi bana ama macun yeni galiba iş görür

he şimdi oldu takas gene pahalı gibi ama elden eski ürünleri çıakrmak ise mantıklı
aynen hocam ya kart pahalıydı sahibinden de çokta ucuza vermiyorlar bursada gördüğüm bu vardı bir o şekil hallettik sanırım birde b580 12 gb verildi kartı alırken benim cepten sadece 4500 falan çıktı

aynen hocam ya kart pahalıydı sahibinden de çokta ucuza vermiyorlar bursada gördüğüm bu vardı bir o şekil hallettik sanırım birde b580 12 gb verildi kartı alırken benim cepten sadece 4500 falan çıktı
4500 ise ok şimdi oldu direk 18 verdiysen kazık

maccun ve temizleme yapılmış belli bir tane 3070 aorus oda benzer değerleri verdi onu aldık bir tanede 3080 ti aldık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nereden bakabilirim
aorus var bende de sizdeki nasıl değerler verdi benimki fanı fazla çalıştırıyor kasaya koydum 6 tane p12max fan 65i geçmiyor daha kart

4500 ise ok şimdi oldu direk 18 verdiysen kazık
hocam şöyle yaptık kafamız yandı 3070 aorus lu hazır sistem aldık yanına da 3080 ti aldık total nakit 41.500 çıktı adama biz takas olarak 1 adet kutulu b580 12 gb ekran kartı 3 adet bahsettiğim monitörü verdik makul gibi geldi elde boşta olanları nakite saydırdık

aorus var bende de sizdeki nasıl değerler verdi benimki fanı fazla çalıştırıyor kasaya koydum 6 tane p12max fan 65i geçmiyor daha kart
valla 1080 p test monitörü vardı 2k da test yapamadık 3080 ti ile bir iki derece altı değerleri verdi 1080 p 10 dk testte temizdi kartlar 72-73 idi hotspot 82-83 temp ise yine o civarlarda

hocam şöyle yaptık kafamız yandı 3070 aorus lu hazır sistem aldık yanına da 3080 ti aldık total nakit 41.500 çıktı adama biz takas olarak 1 adet kutulu b580 12 gb ekran kartı 3 adet bahsettiğim monitörü verdik makul gibi geldi elde boşta olanları nakite saydırdık

valla 1080 p test monitörü vardı 2k da test yapamadık 3080 ti ile bir iki derece altı değerleri verdi 1080 p 10 dk testte temizdi kartlar 72-73 idi hotspot 82-83 temp ise yine o civarlarda
benim aorusta aynı eyv hocam güzel ticaret yaptın ya uğraşmak yerine o kadar monitörle

şimdi bende geçiş sistemi dizdim idarelik imzamdakine çevirmeyi düşünüyorum yada imzamdakini satıp eldekini kullancam yada ortaya karışık parçalar ile ana sistem yapıp kalanları satcam belki

benim aorusta aynı eyv hocam güzel ticaret yaptın ya uğraşmak yerine o kadar monitörle
hocam normalde ben 2.ele sıcak bakan biri değilim b580 ikinci eldi onu elden çıkardım kötü değildi temizdi bende temiz kullandım 1-2 ay monitörlerde temizdi arkadaşımındı elden çıkardın olabildiğince 1 adet sistem ve 1 adet ekstra ekran kartı için eldeki fazlalıkları koyduk ortayada 41.500 e temizinden 3070 li ddr5 sistem + 3080 ti aldık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,364
Üyeler
187,182
Son üye
sansar-iwnl
Geri