3060 ekran kartımı 3060 ti ile takasladım (bedava)

arkadaşlar elimde zamanında 2. el olarak 4k ya aldıgım yaklaşık 4 senedir kullandığım palit 12gb 3060 ekran kartım vardı kutulu ve faturalıydı, bu kartım 1 aydır falan sahibindende ilandaydı (8k'ya ilandaydı altında gelen tüm teklifleri 7.7k falan bile reddettim) dün ilgimi çeken bir teklif oldu, msi 1050 ti (4gb tek fan, sorunsuz) ve üste 7k vereyim diye, bende kabul ettim ve teslim ettim kartıda aldım. Ardından şehrimde bilgisayarcıların olduğu bir alışveriş merkezine gittim ve 6800 tl + 1050 ti verip msi 3060 ti 8gb aldım (3 fanlı sorunsuz model), sizce güzel bir ticaret mi ? yani elimden hiçbirşey çıkmadan 3060 kartımı 3060 ti yaptım ve cebime 200 tl kaldı.
Kral bedava almışsın hayırlı olsun.

3060 bile su an gayet yeterli bir kart tüm oyunları akıcı oynatıyor. bence mesleğiniz falan değilse ekran kartlarına çok para bayılmayın..

Kral bedava almışsın hayırlı olsun.
sağ olun hocam
3060 bile su an gayet yeterli bir kart tüm oyunları akıcı oynatıyor. bence mesleğiniz falan değilse ekran kartlarına çok para bayılmayın..
burda göründüğü gibi hocam para bayılmadım bedavaya upgradelemiş oldumda bunlar birazda zevk işleri ondan para verenide garipsemem bende veriyorum.

arkadaşlar konuya bir güncelleme yapayım 3060 ti kartı 9600 TL'ye sattım (kutusu vs. yoktu) 9500 TL'ye pny marka 3 fanlı 3070 aldım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri