Çözüldü✓ 3080 Ti Alınır Mı ?

Geçen gün ben de gördüm ilanı. Fiyatı 6.500 TL idi.

Çalışan bir 3080 ti ekran kartı hiç hediye edilir mi zaten? Baktı ilgi var, fiyatını 9 bin TL'ye çekmiş. :ROFLMAO:

İçi de açılmış gibi. Vidalarda izler var. Çalışması mucize gibi bir kart.

Muhammet G. " hocam hediye aldığım kişide bilmiyor ama şöyle soylim tamiri olmaz gibi görünüyor."

"Ben denedim çalıştıramadım. Biraz da siz deneyin. Denemesi 9.000 TL." Demek istemiş gibi.
aynen bu ilan hocam bulaşmaya değmez

1759405465996.webp

Bir de çıkmış böyle satış yapıyorum diyor :D belli ki kart hurda yığını

çarpmaya adam arıyor bu satıcıyı engelleyin bu paraya bu kartı veremez . 6.5 değilde 8 e 6700xt veya 8.5-9 a 3070 alın kafanız rahat etsin içi açılmamış kutulu sıcaklıkları güzel korozyon,pas,oksit bulunmayan ürün bulursunuz face gruplarında vs güvenilir satıcılardan,dükkanlardan bulunuyor bende 3-4 defa aldım hepsinde çok memnun kaldım . refi bol kişiler veya bulunduğunuz şehirde dükkansa gidip test edip alırsınız .

çarpmaya adam arıyor bu satıcıyı engelleyin bu paraya bu kartı veremez . 6.5 değilde 8 e 6700xt veya 8.5-9 a 3070 alın kafanız rahat etsin içi açılmamış kutulu sıcaklıkları güzel korozyon,pas,oksit bulunmayan ürün bulursunuz face gruplarında vs güvenilir satıcılardan,dükkanlardan bulunuyor bende 3-4 defa aldım hepsinde çok memnun kaldım . refi bol kişiler veya bulunduğunuz şehirde dükkansa gidip test edip alırsınız .
sarı siteden başka önerebileceğin site varmı reisim

Bedava peynir fare kapanında olur şunu öğrenemediniz gitti.

Merhaba arkadaslar sistem toplama arifesindeyim ikinci el bir kart düşünüyorum 3080 ti gibi bir tane buldum fakat biraz korozyonlanmıs sizce alınır mı, alıp temizlesem kullansam olur mu ?
aldığın fiyatı da söyle ki ona göre söyleyelim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat banada çok iyi geldi de korozyon kalkar mı ki

Satan kişiye arkadaşı hediye etmiş
Alıntıyı görüntüle
Türkce cevirisi bu kart calışmıyor bunu en kötü kafeye getirip calıştırım o riski alır havadan 3080 kime gelse en kötü kafede gidip dener kart calışmıyor kardeşim alma iade alırsa al

O kart sistemi komple yakar
yada güç kaynağı sistemi çalıştırmaya izin vermez kısa devre olduğu için.

Yazdım bende hocam şimdi

Bilgisayarcıda denetme şansın varmı diye sordum daha dönmedi

Hocam başka kart önerin varmı eğer bu kart olmaz ise 12000 bütçe en fazla ikinci el bakıyorum
Rx 6900xt amd istemiyorum dersen 3070 ti al 10k ya 11k ya çok güçlü kart 8gb vram olmasına takılma günümüzde çoğu oyunda tokatlıyor hala

Geri