Ben sordum bi kasa getirip denetme şansı diye.Eğer okey derse gidin denetin hocam.Alıp alkol ile temizleyip kullanmayı düşünüyordum da satan kişi de hiç kullanmamış
ben o riski almazdım. riski alacak olsam mx 4k veririmAlıp alkol ile temizleyip kullanmayı düşünüyordum da satan kişi de hiç kullanmamış
Bilgisayarcıda denetme şansın varmı diye sordum daha dönmediBen sordum bi kasa getirip denetme şansı diye.Eğer okey derse gidin denetin hocam.
Hocam başka kart önerin varmı eğer bu kart olmaz ise 12000 bütçe en fazla ikinci el bakıyorumAlınmaz.
hocam 3080 ti en en en dip 14.500 e bulunur 6500 TL'ye zaten imkansızYazdım bende hocam şimdi
Bilgisayarcıda denetme şansın varmı diye sordum daha dönmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam başka kart önerin varmı eğer bu kart olmaz ise 12000 bütçe en fazla ikinci el bakıyorum
6500 TL'ye 3060 12gb alamıyoruz ti bile değilhocam 3080 ti en en en dip 14.500 e bulunur 6500 TL'ye zaten imkansız
çalışıp çalışmadığı bile belirsiz bir kart için ölü fiyat değil hocam. soğutucunun altında ne var o bile belli değil daha.fiyat baya ölü 6.5 a bırakacakmış
Fiyat banada absürt geldi de kartın sahibi olan kişi hiç test etme şansı olmamıs düşük bir ihtimal de olsa çalışır mı dedim de uğraşmaya değmez anlaşılanhocam 3080 ti en en en dip 14.500 e bulunur 6500 TL'ye zaten imkansız
6500 TL'ye 3060 12gb alamıyoruz ti bile değil
Geçen gün ben de gördüm ilanı. Fiyatı 6.500 TL idi.fiyat banada çok iyi geldi de korozyon kalkar mı ki
Satan kişiye arkadaşı hediye etmiş
Alıntıyı görüntüle