Bu RTX 3080 alınır mı?

asus 3 fanli 13k ise kacırma bi bakım yaparsın tertemiz olur kart. Ben paliti satıyorum 13 veren oldu daha vermedim

Bakımını yaparım hocam yarın test ederken garanti olarak 20 dakika tutarım oradan çıkacak sonuca göre içini açıp bakım yaparım hocam.

Muhtemelen öyle hocam yarın 20 dakika bir teste sokup bakayım çıkan sonuca göre termal pad bakımı yaparım hocam.
termal pad bakımı biraz dikkat ister 1mm bile kalın olsa blok oturmaz ve 100 dereceleri görür eğer tanıdığınız el becerisi iyi birisi var ise ondan yardım isteyin ben yapabilirim derseniz ayrı tabii termal macun kesinlikle kullanmayın. faz değişimli pad kullanmanız gerek.

hocam acılmamıssa normaldir bu dereceler alıp bakımlarını yapıp kullanabilirsin bakımı eger sen yapacaksan vıdeo cek baskasın yaptıracaksan video cekmek istedigni belirtip öyle cek satarken lazım olur
Tamamdır hocam video çekerim telefonu sabitleyip teşekkür ederim.
yakın tanıdıgınız ise 15 dk test ettirt ssi buraya bir at aradaki farkı kıyaslayalım
Evde değilmiş hocam yarın ben test edip paylaşırım buraya sizi etiketlerim hocam uygunsa.

termal pad bakımı biraz dikkat ister 1mm bile kalın olsa blok oturmaz ve 100 dereceleri görür eğer tanıdığınız el becerisi iyi birisi var ise ondan yardım isteyin ben yapabilirim derseniz ayrı tabii termal macun kesinlikle kullanmayın. faz değişimli pad kullanmanız gerek.
Ancak acil bir termal pad bakımı görmüyorum
hotspot biraz daha açılmaya başladıkça sınır seviyesine geldiği 1-2 derece geçtiğinde bakımı öyle yapın orjinal pad herzaman daha sağlıklı
sınır seviyesi için 30 serisi kartlarda özellikle gddr6x olan bellekler 15-18 derece kadar fark olabilir gpu ve hotspotta
mesela gpu 60 iken hotspot 75 normal 77 sınıra geliyor 79-80 bi bakılmalı

Kart temiz o fiyatına kaçırmadan al. Pedlerin durumu normal. Karta bakım bile yapmana gerek yok. Default saat hızında 0.800-850mv arası UV yiyor o kart. Oyunlarda 70c bile görmezsin. Kimsenin lafına bakma 13K o kart için çok iyi fiyat. Kondisyonu da çok iyi kartın. Başka teste gerek yok. Superposition yeterli. 20dk'da çalışsa +2 oynar belki oynamaz bile.
Garanti olsun diye yarın 20 dakikalık test yapıp sizi de etiketliyim mi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ona uygun pad nereden bulabilirim hocam?

hotspot biraz daha açılmaya başladıkça sınır seviyesine geldiği 1-2 derece geçtiğinde bakımı öyle yapın orjinal pad herzaman daha sağlıklı
sınır seviyesi için 30 serisi kartlarda özellikle gddr6x olan bellekler 15-18 derece kadar fark olabilir gpu ve hotspotta
20 dakikalık testte belli olmaz mı hocam?

vram pedlere hic gerek yok herturlu 80 kusurlerde calısıyor zaten.
İslemcininkini yenilese yeterli olur bence

Dostum ben 3080 kullanıcısıyım zaten. Elimden 3-4 farklı model geçti. Eğer test ettireceksen Cyberpunk gibi bir oyunda 30 dakikalık test yaptır. Furmark kartı her yönden zorlamaz ve tüm bellek modüllerini kullanmaz. Eğer adam karta sağlam diyorsa ve kefilsen bu testler yeterli. Kartı aldığın zaman sen bana PM at. UV konusunda yardımcı olurum.

Ona uygun pad nereden bulabilirim hocam?
kartlara göre pad satılmıyor maalesef alıp kendiniz kart boyutlarını bulup kesmeniz gerek birkaç farklı boyutta temin ederek

vram pedlere hic gerek yok herturlu 80 kusurlerde calısıyor zaten.
İslemcininkini yenilese yeterli olur bence
Aslında evet pek mühim değil orjinal pad daha sağlıklı zaten şuana cil bir bakıma gerek yok
sınıra geldiğinde toplu değişim iyi olacaktır sonuçta ömrünün sonuna dayanmış oluyor padler kaç yıllık kartlar bunlar
ama işcilik zor gelecek ise vram durabilir bir sıkıntı olmaz

kartlara göre pad satılmıyor maalesef alıp kendiniz kart boyutlarını bulup kesmeniz gerek birkaç farklı boyutta temin ederek
O zaman ben bunu bilen adama yaptırırım hocam bakım lazım olursa eğer :D
Dostum ben 3080 kullanıcısıyım zaten. Elimden 3-4 farklı model geçti. Eğer test ettireceksen Cyberpunk gibi bir oyunda 30 dakikalık test yaptır. Furmark kartı her yönden zorlamaz ve tüm bellek modüllerini kullanmaz. Eğer adam karta sağlam diyorsa ve kefilsen bu testler yeterli. Kartı aldığın zaman sen bana PM at. UV konusunda yardımcı olurum.
Tamamdır hocam alacağım adam abim gibidir hocam bizim aramızda ki ticaret farklı döner 13K diyince bide 3 fanlı asus tuf açılmamış deyince hemen buraya sorayım dedim kendisinin de aldığı kişi kart 3 yıllık demiş.

Tamamdır hocam alacağım adam abim gibidir hocam bizim aramızda ki ticaret farklı döner 13K diyince bide 3 fanlı asus tuf açılmamış deyince hemen buraya sorayım dedim kendisinin de aldığı kişi kart 3 yıllık demiş.
dediğim gibi acelesi yok birkaç ay bakın eğer sıcaklıklar daha çok artarsa anlattığım gibi ozaman bakılır
bu arada tam modeli neydi kartın soğutma bloğunu merak ettim

Alacağın kart LHR zaten anca yük altında yıpranmıştır mining durumu yok. Tek sorun mekanik yıpranmadır belki fanlar yaşını belli eder. Ama karta uv çek ve kullan bakım için açtırma o kartı, çünkü daha kötü kapatma ihtimalin var. Al satana kadar ya da değiştirene kadar o şekilde kullan.

dediğim gibi acelesi yok birkaç ay bakın eğer sıcaklıklar daha çok artarsa anlattığım gibi ozaman bakılır
bu arada tam modeli neydi kartın soğutma bloğunu merak ettim
Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 V2 OC Ekran Kartı internette LHR olarak aratınca bu çıkıyor hocam.
Alacağın kart LHR zaten anca yük altında yıpranmıştır mining durumu yok. Tek sorun mekanik yıpranmadır belki fanlar yaşını belli eder. Ama karta uv çek ve kullan bakım için açtırma o kartı, çünkü daha kötü kapatma ihtimalin var. Al satana kadar ya da değiştirene kadar o şekilde kullan.
UV için size yazacağım hocam sağolun :peepokalp:

Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 V2 OC Ekran Kartı internette LHR olarak aratınca bu çıkıyor hocam.

UV için size yazacağım hocam sağolun :peepokalp:
tahmin ettiğim kart bu kartı kaçırsam kafamı yerlere vururdum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,046
Üyeler
187,284
Son üye
Mysterrious
Geri