Bu RTX 3080 alınır mı?

Güvenlik etiketleri üzerinde açılmamış ASUS TUF model 3 fanlı hocam

Bilmiyorum hocam :D

Sıkıntısı ne hocam idare etmez mi beni 1080 kullanıyorum da.

Nasıl yani hocam?

Kendisi mi kısıyor otomatik?
Furmark ve benzeri testlerde minimum 10 dk yapılması gerekiyor ki gerçek değeri belli olsun arkadaş 6 dk yapmış 6 dk da bir şey anlaşılmaz 10-15 dk yapması lazım

Sıkıntılı mı yani hocam?
tam olarak sıkıntılı denmez aslında eger kart acılmamıssa fıyatı da ıyıse alıp bakımlarını yapıp kullanabilirsin aslında ama daha temiz kartlara yonelmek en iyisi

Furmark ve benzeri testlerde minimum 10 dk yapılması gerekiyor ki gerçek değeri belli olsun arkadaş 6 dk yapmış 6 dk da bir şey anlaşılmaz 10-15 dk yapması lazım
Arkadaş benim tanıdığım hocam sorun yok istersem 10-15 dakika da yaparım yarın getirecek kartı bakacağım bende.

tam olarak sıkıntılı denmez aslında eger kart acılmamıssa fıyatı da ıyıse alıp bakımlarını yapıp kullanabilirsin aslında ama daha temiz kartlara yonelmek en iyisi
Güvenlik etiketleri üzerinde vida izi de yok hocam açılmamış yani 13K fiyatı

Diğer 3080'lerin ya fiyatı çok fazla ya da mining çıkması hocam NVIDIA alacağım AMD almayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim testim de 6. dakika daha yüksek değerler gördüğü için mi sorun hocam?

13K hocam direkt
daha güksek değer gördüğü icin değil fan devri gereksiz yüksek.
%50 hatta %45 falan olması gerekiyor.
İci acılmadıysa bakım gerekiyor buyuk ihtimalle ondan da yapabilir. Bu kartlar herturlu 70 dereceyi görüyor.

güç kısılmış ona rağmen sıcaklık değerleri fazla
kısılmış? OC olmayan 3080 için normal bir güç tüketimi OC olsa idi 370w çekebilirdi.
Diğer 3080'lerin ya fiyatı çok fazla ya da mining çıkması hocam NVIDIA alacağım AMD almayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim testim de 6. dakika daha yüksek değerler gördüğü için mi sorun hocam?

13K hocam direkt
13k için çok güzel bir kart
kartın durumunu şöyle özetleyeyim.
termal pedler ömrünün sonuna gelmek üzere çünkü kartı soğutmak için fan açıyor kart
bu hemen alınmaz demek için yetersiz ayrıca hotspot güvenli-sınır değerleri arasında
termap pad bakımından sonra kart düzelecektir çok ciddi bir sıkıntı yok kartta
eğer fanlarda ciddi bir problem yoksa fiziksel darbe vs.

hocam acılmamıssa normaldir bu dereceler alıp bakımlarını yapıp kullanabilirsin bakımı eger sen yapacaksan vıdeo cek baskasın yaptıracaksan video cekmek istedigni belirtip öyle cek satarken lazım olur

Arkadaş benim tanıdığım hocam sorun yok istersem 10-15 dakika da yaparım yarın getirecek kartı bakacağım bende.
yakın tanıdıgınız ise 15 dk test ettirt ssi buraya bir at aradaki farkı kıyaslayalım

daha güksek değer gördüğü icin değil fan devri gereksiz yüksek.
%50 hatta %45 falan olması gerekiyor.
İci acılmadıysa bakım gerekiyor buyuk ihtimalle ondan da yapabilir. Bu kartlar herturlu 70 dereceyi görüyor.
Bakımını yaparım hocam yarın test ederken garanti olarak 20 dakika tutarım oradan çıkacak sonuca göre içini açıp bakım yaparım hocam.
kısılmış? OC olmayan 3080 için normal bir güç tüketimi OC olsa idi 370w çekebilirdi.

13k için çok güzel bir kart
kartın durumunu şöyle özetleyeyim.
termal pedler ömrünün sonuna gelmek üzere çünkü kartı soğutmak için fan açıyor kart
bu hemen alınmaz demek için yetersiz ayrıca hotspot güvenli-sınır değerleri arasında
termap pad bakımından sonra kart düzelecektir çok ciddi bir sıkıntı yok kartta
eğer fanlarda ciddi bir problem yoksa fiziksel darbe vs.
Muhtemelen öyle hocam yarın 20 dakika bir teste sokup bakayım çıkan sonuca göre termal pad bakımı yaparım hocam.

Kart temiz o fiyatına kaçırmadan al. Pedlerin durumu normal. Karta bakım bile yapmana gerek yok. Default saat hızında 0.800-850mv arası UV yiyor o kart. Oyunlarda 70c bile görmezsin. Kimsenin lafına bakma 13K o kart için çok iyi fiyat. Kondisyonu da çok iyi kartın. Başka teste gerek yok. Superposition yeterli. 20dk'da çalışsa +2 oynar belki oynamaz bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,077
Üyeler
187,144
Son üye
drserk
Geri