fiyattan dolayıNiye hocam ne özelliği var![]()
Piyasanın içine ettiler 7k'ya aldığım ramler 25k olmuşfiyattan dolayımillet 3070ti 14-15k satıyor fiyatı güzzel
Yok hocam kesin alacağımAlmaktan vazgeçersen söyle ben alırım![]()
valla bende 6kya aldım 1 hafta sonra 20kya fırladı fiyat dengemiş şaştı yaPiyasanın içine ettiler 7k'ya aldığım ramler 25k olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam kesin alacağım![]()
10Dk çok fazla kart 5Dk' da stabil hale gelir zaten eğri den ilk 2 dk da kart kendini belli ediyor.Furmark ve benzeri testlerde minimum 10 dk yapılması gerekiyor ki gerçek değeri belli olsun arkadaş 6 dk yapmış 6 dk da bir şey anlaşılmaz 10-15 dk yapması lazım
Şunu adam gibi 1920x1080P 8X Msaa'da yapsa daha doğru analiz ederiz ama göründüğü kadarıyla söylüyorum, kart sağlam duruyor ama kesinlikle bakım yapılması gerekiyor. İçini aç bloğun aralarına hava üfle, macununu yenile düzelir. Tabi eğer ki fanda yalpa varsa uzak dur fan bulmak çok zor. Ayrıca şu techguy denen üyeyi de ciddiye alma bir kaç ay önce bu değerlerde 3090 olmaz çok daha altında olmalı demişti, tutarsızın teki.Dostlar selamlar ikinci el 3080 alacağım da bu aşağıda ki kart alınır mı mining yapılmamış temiz kart sıcaklık değerleri resimler de ki gibi sizce alınır mı?
Alıntıyı görüntüle