Arama sonuçları: *

1. A

30-32 k hazır sistem önerisi

Kule tipi bir soğutucu işini görür hocam bende de 7500f var deepcool ag400 kullanıyorum gayet iyi soğutuyor
  2. A

VATAN 4070 HAZIR SİSTEM

Sinerjideki sistemi tercih etme sebebiniz nedir hocam?
  3. A

VATAN 4070 HAZIR SİSTEM

Yardımcı olan tüm hocalarıma teşekkürler. Son olarak işlemciyi 13600k yapıp sistemi almak şu an aklıma yattı diyebilirim. İşlemci soğutucuyu sanırım siteden özelleştirme olarak ekleyemiyoruz o yüzden onu ayrı alıp montajını kendim yapmayı düşünüyorum. Bir sorum daha var o da işlemci soğutucuyu...
  4. A

VATAN 4070 HAZIR SİSTEM

öyle mi hocam açıkçası pek bir bilgim yok bu konuda nasıldır tavsiye eder misiniz uzun vadede problem çıkarır mı sizce
  5. A

VATAN 4070 HAZIR SİSTEM

hocam bu sistemi de biliyorum fakat bu sistemdeki ekran kartının markası gainward benim attığımın markası gigabyte o yüzden vatandakini tercih edeyim diyorum
  6. A

VATAN 4070 HAZIR SİSTEM

Hocalarım Vatan Bilgisayarda bulunan 4070’li bu sistem ( sistemin linki ) sizcd fiyatına göre alınır mı?
  7. A

PCKOLIK GHOST OYUN BİLGİSAYARI

https://pckolik.com/urun/ghost-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/ Arkadaşlar merhaba, fiyatına göre bu sistem hakkındaki yorumlarınız nedir? Sizce alınır mı?
  8. A

25000 ₺ monitör dahil hazır sistem önerisi

Hocalarım herkese iyi forumlar. Maksimum 25000₺ye kadar monitörle beraber hazır sistem almayı düşünüyorum. Sizce bu bütçeyle alınabilecek en iyi sistem+monitör ikilisi hangisi?
Geri