Arama sonuçları: *

1. alemdarr

30-32 k hazır sistem önerisi

Kule tipi bir soğutucu işini görür hocam bende de 7500f var deepcool ag400 kullanıyorum gayet iyi soğutuyor
  2. alemdarr

VATAN 4070 HAZIR SİSTEM

Sinerjideki sistemi tercih etme sebebiniz nedir hocam?
  3. alemdarr

VATAN 4070 HAZIR SİSTEM

Yardımcı olan tüm hocalarıma teşekkürler. Son olarak işlemciyi 13600k yapıp sistemi almak şu an aklıma yattı diyebilirim. İşlemci soğutucuyu sanırım siteden özelleştirme olarak ekleyemiyoruz o yüzden onu ayrı alıp montajını kendim yapmayı düşünüyorum. Bir sorum daha var o da işlemci soğutucuyu...
  4. alemdarr

VATAN 4070 HAZIR SİSTEM

öyle mi hocam açıkçası pek bir bilgim yok bu konuda nasıldır tavsiye eder misiniz uzun vadede problem çıkarır mı sizce
  5. alemdarr

VATAN 4070 HAZIR SİSTEM

hocam bu sistemi de biliyorum fakat bu sistemdeki ekran kartının markası gainward benim attığımın markası gigabyte o yüzden vatandakini tercih edeyim diyorum
  6. alemdarr

VATAN 4070 HAZIR SİSTEM

Hocalarım Vatan Bilgisayarda bulunan 4070’li bu sistem ( sistemin linki ) sizcd fiyatına göre alınır mı?
  7. alemdarr

PCKOLIK GHOST OYUN BİLGİSAYARI

https://pckolik.com/urun/ghost-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/ Arkadaşlar merhaba, fiyatına göre bu sistem hakkındaki yorumlarınız nedir? Sizce alınır mı?
  8. alemdarr

25000 ₺ monitör dahil hazır sistem önerisi

Hocalarım herkese iyi forumlar. Maksimum 25000₺ye kadar monitörle beraber hazır sistem almayı düşünüyorum. Sizce bu bütçeyle alınabilecek en iyi sistem+monitör ikilisi hangisi?
Top Bottom