Hocalarım Vatan Bilgisayarda bulunan 4070’li bu sistem ( sistemin linki ) sizcd fiyatına göre alınır mı?
hocam bu sistemi de biliyorum fakat bu sistemdeki ekran kartının markası gainward benim attığımın markası gigabyte o yüzden vatandakini tercih edeyim diyorumAM5 Tercih ederim
![]()
Sinerji Sneaker X R7 Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD Asus GeForce Dual OC 12GB RTX4070 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Sneaker X R7 Ryzen 7 7800X3D 32GB 1TB NVMe M.2 SSD Asus GeForce Dual OC 12GB RTX4070 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ddr4 sisteme bu para haram ya demedi demeHocalarım Vatan Bilgisayarda bulunan 4070’li bu sistem ( sistemin linki ) sizcd fiyatına göre alınır mı?
gainward 'dan ne gibi bir endişe duyuyorsunuz ?hocam bu sistemi de biliyorum fakat bu sistemdeki ekran kartının markası gainward benim attığımın markası gigabyte o yüzden vatandakini tercih edeyim diyorum
gainward ile gigabyte ayni kalitededir belki gainward ekran kartlarinda daha kaliteli bile olabilir .dhocam bu sistemi de biliyorum fakat bu sistemdeki ekran kartının markası gainward benim attığımın markası gigabyte o yüzden vatandakini tercih edeyim diyorum
öyle mi hocam açıkçası pek bir bilgim yok bu konuda nasıldır tavsiye eder misiniz uzun vadede problem çıkarır mı sizcegainward ile gigabyte ayni kalitededir belki gainward ekran kartlarinda daha kaliteli bile olabilir .d
ddr4 oldugundan emin misinDdr4 sisteme bu para haram ya demedi deme
yok daha neler hergun bir yasima daha giriyorum bu forumdagainward ile gigabyte ayni kalitededir belki gainward ekran kartlarinda daha kaliteli bile olabilir .d
Hayir cikarmaz. Palitin alt markasi.öyle mi hocam açıkçası pek bir bilgim yok bu konuda nasıldır tavsiye eder misiniz uzun vadede problem çıkarır mı sizce
Gigabyte'in son kartlarinin lesligi redditte neler yapti neler, RX 6950 XT problemleri 3060 Ti GDDR6X'in pismesi.ddr4 oldugundan emin misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok daha neler hergun bir yasima daha giriyorum bu forumda
3070 ti eagle de 100 dereceye cikmisti fakat 40 serisinde bir sorun yokHayir cikarmaz. Palitin alt markasi.
Gigabyte'in son kartlarinin lesligi redditte neler yapti neler, RX 6950 XT problemleri 3060 Ti GDDR6X'in pismesi.
Zaten DDR4 o diger sistemde .d
O intelli sistem alinacaksa 1300 TL'ye i5 13600k yapilabiliyor o cok iyi olur aslinda. O opsiyonu gormemistim. Oyle intelli sistem daha iyi oluyor.3070 ti eagle de 100 dereceye cikmisti fakat 40 serisinde bir sorun yok