Vatan 9060 xt sistem vs incehesap sistem

Sırf çift M.2 slotu için o anakart bana göre fazla geliyor, hem fiyat olarak hem de işlemci için. Onun yerine PCIe x1 slotu için M.2 yuvası alınabilir. Eğer M.2’yi bu kadar düşünüyorsan… Anakartın fiyatı kötü mü dersen, hayır; 4.5K’ya gayet güzel bir anakart aslında. Ama bana biraz gereksiz geldi açıkçası.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xigmatek’e gerek yok diye okudum ben de diğer konuda, o yüzden Fazeon alabilirsin.
Hocam pcle x1 slotu olayi nedir bu akşam almayi düşünüyorum ona göre halledeyim

Hocam pcle x1 slotu olayi nedir bu akşam almayi düşünüyorum ona göre halledeyim

Ekran kartı takılan slotun ismi PCIe slotudur. Ekran kartları PCIe x16 kullanır ve genelde ekstra bilgisayar parçası takabilmek için anakartta PCIe x1 slotları da bulunur. Bunlar Wi-Fi kartı, ses kartı ya da ekstra M.2 slotu takmak için kullanılabilir. Aşağıdaki görselde bir örneğini görebilirsiniz; bu şekilde daha uygun fiyata M.2 slotu elde edebilirsiniz.

1758625089450.webp

Ekran kartı takılan slotun ismi PCIe slotudur. Ekran kartları PCIe x16 kullanır ve genelde ekstra bilgisayar parçası takabilmek için anakartta PCIe x1 slotları da bulunur. Bunlar Wi-Fi kartı, ses kartı ya da ekstra M.2 slotu takmak için kullanılabilir. Aşağıdaki görselde bir örneğini görebilirsiniz; bu şekilde daha uygun fiyata M.2 slotu elde edebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Peki hocam standart seçili anakarti alıp geçeyim mi altindakini mi alayım

Alıntıyı görüntüle
https://amzn.eu/d/fJAEzdR bu tiplerde iş goruyor mu hocam ben bundan pek anlamıyorum. 300 500 TL'lik bir şey Atar mısın link.

Peki hocam standart seçili anakarti alıp geçeyim mi altindakini mi alayım

https://amzn.eu/d/fJAEzdR bu tiplerde iş goruyor mu hocam ben bundan pek anlamıyorum. 300 500 TL'lik bir şey Atar mısın link.

Şimdi şöyle, ben şahsen o 4K’yı anakarta yatırmaktansa soket geleceği olan AM5 sisteme yatırmayı tercih eder, üstüne de PCIe x1 takılan M.2 slotlardan alırdım. Gösterdiğiniz uyumlu bu arada, sadece yanlamasına değil dik duruyor. Ama Intel kartı alacaksanız bence MSI tercih edilebilir; hem parça malzeme kalitesi hem de ekstra VRM’lerden ötürü 14400F için daha stabil ve sağlıklı bir anakart olacaktır.

Şimdi şöyle, ben şahsen o 4K’yı anakarta yatırmaktansa soket geleceği olan AM5 sisteme yatırmayı tercih eder, üstüne de PCIe x1 takılan M.2 slotlardan alırdım. Gösterdiğiniz uyumlu bu arada, sadece yanlamasına değil dik duruyor. Ama Intel kartı alacaksanız bence MSI tercih edilebilir; hem parça malzeme kalitesi hem de ekstra VRM’lerden ötürü 14400F için daha stabil ve sağlıklı bir anakart olacaktır.
Hocam o sistemde upgrade etmek lazım daha fazlaya geliyor am5 sistem

4kyi anakarta yatırmam. İntel olarak alır msi eklerim bide pcl karti alirim m2yi hallederim en mantıklı

Şansıma tüküreyim akşam gelsinde alayım dedim. Stok tükendi 🤦

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,777
Üyeler
183,890
Son üye
XmaxxD
Geri