Arama sonuçları: *

1. arasjr

Gaming.Gen.TR "Paketlendi" yazan sistem kaç günde gelir?

hocam aslında sen eleştiri kabul edemiyorsun arkadaşlar senin iyiliği isteyerek kendilerine giren çıkan bir şey yok arkadaşım pahalı almışsın parasının sistemi değil diyorlar sen halen adamı nvidia sever olarak nitelendiriyorsun amd nerden baksan sınıfta kalır satacak olsan satamazsın satsan...
  2. arasjr

PROFESYONEL WOLFTEAM OYNAMAK İÇİN SİSTEM TAVSİYE

wluız shafley whothıs coldheartz pyrexıa
  3. arasjr

Rtx 3060'lı Hazır Sistem Almak İstiyorum

En mantıklısı ilerisi için r5 5600 almak daha mantıklı dün ki sistemi keşke kaçırmasaydınız gerek DA gerek Sinerji çok iyi fiyataydı
  4. arasjr

en fazla 3060 için ileride ekran kartını değiştirmek isterseniz sıkıntı yaşarsınız 1080p'de r5 5600 alınabiliyorsa alın derim
  5. arasjr

13k'ya 12100f'i kim söyledi :) 15k ya sarı site harici sıfır 3060Tİ'li sistem bulamazsınız
  6. arasjr

12k dan biraz zor bulur da 13k dan bulabilir diye düşünüyorum
  7. arasjr

Yardım Hazır Apu Pc Alıcam

pek bilgim yok
  8. arasjr

Yardım Hazır Apu Pc Alıcam

ileride ki seviyeleri kaldırmaz büyük ihtimal
  9. arasjr

12 Bin TL Sistem Önerilerinizi Bekliyorum

ben satıyım sana 0 ?
  10. arasjr

12 Bin TL Sistem Önerilerinizi Bekliyorum

2060 lı sıstem
  11. arasjr

Aralarında kaç fps fark olur , bütçem var 3070 almak mı daha mantıklı ?

16 k çok güzel bir para hocam ah ah eskiden çok çok daha daha iyi sistem toplardınız neyse sağlık olsun hocam bence arasın da fark yok 2. şişirilmiş fiyat (bence)
  12. arasjr

Bu akşam sistem alıyorum bakar mısınız?

teşekkür ederim bro peki sen bilirsin şimdiden hayırlı olsun :)
  13. arasjr

dm 2 sıstemı ben aldım bro şuan arkamda duruyor bana sorucak olursan dedıgım gıbı abdullah abının o sıstemı bekle sıte kıtleme olayı bunda oldu oda bu pc de adam bedava ekran kartı verdı ondan dolayı yanı yenı cıkartıcagı sıstemde sıte cokmesı fılan olmaz zaten abdullah abı gucumun yarısını dm 2...
  14. arasjr

Olduğu Gün İncehesap İtopya vs sıtelerde ındırım olabılır veya ınce hesapda gamıng gecelerı oluyor her cuma saat 22:00 ' da ordan bakabılrsnz ve abdullah abı yenı pc topluyor ona rahatlıkla guvenebılrsn bence ben olsam beklerdım kanka
  15. arasjr

Hocam Bence Yılbaşı İndirimini Bekle Sana Tavsiyem Ucuz Parça Olursa Kendın Toplarsın Bakdın Olmuyor Bu Kasayı Yıne Alırsın Kaçmıyor Yani :)
Top Bottom