abdulkadir1998
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 358
- İsim
- Abdulkadir ÇİFTÇİ
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
- AbdulKadir_1998
- Bütçe
- 20000
Merhaba iyi günler dilerim normalde bundan 1 2 gün önce laptop konusu açmıştım laptop almayı düşünüyordum fakat bir abim çok ısrar etti ve masa üstü almamı tavsiye etti. Ben de mantıklı buldum çünkü alacağım laptop 28bin TL civarında idi bu para yerine 20bin TL'ye her şey dahil bir masa üstü dizebilirsin dedi ben de yardım için buraya geldim. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki laptopa ait bilgilerim ne kadar çoksa masa üstüne dair olan bilgilerim hiç yok denilecek kadar az özellikle kasa kalitesinde, psu denilen şeyde vs. çünkü hayatımda hiç masaüstü toplamadım ve bu ilk olacak kafamdaki ekran kartı 3060 buraya bir tane hazır sistem linki atacağım bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. 20 binlik bütçemin içine monitör de dahil olmalı yani komple sıfırdan almak istiyorum.
Sinerji Zeit Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Palit GeForce Infinity 2 8GB RTX4060 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Zeit Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Palit GeForce Infinity 2 8GB RTX4060 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr