Arama sonuçları: *

1. B

Gaming gen sistem alınır mı?

iyi bakalım brom bir daha başına gelmez inşallah
  2. B

indirime düşerse mantıklı dediğin bir tane atarım kenarda durur 1741127269 valla araştırarak forumda da konu açarak aldım herkes olumlydu kötü bir yorum dahi gelmedi
  3. B

iade ya da değişim yaparlarda knk onu göndercem kasayı ne soğutcak ajksdajs
  4. B

hazır sistem almadım ama soğtucuyu aldım 2 günde geldi. içime kurttu attın bakalım bende çıkmaz inşallah
  5. B

yaw bende ondan aldım naptılar seninkini değiştirdiler mi?
  6. B

soğutuc aldım 2 günde geldi iyi firma dönüşleri de iyi inerji gibi değillller geçen hafta cuma günündenm beri arıyorum inerji açmıyorlar 1741120961 thermalright deme sakın daha dün geldi ürün asdjklajkldjklas
  7. B

Fiyatlar neden böyle?

Ne kadar köfte o kadar ekmek dostum. Maalesef herkes bütçesine göre hareket ediyor. Ee bunu fırsat bilen firmalar da ellerinde malı böyle değerlendiriyor
  8. B

Bu marka gerçek mi? Bir bakın

Varda sen sipariş veriyorsun ne gelir bilmiyorsun böyle saçma şey mi var
  9. B

Bu marka gerçek mi? Bir bakın

https://www.instagram.com/middlewaystudios?igsh=MWI0NGd2dGgzN3Njcw== Profili bu dostlar acil geçip bakın sistem fiyatlarına 1740580242 9800x 7900x b850li 32gb ram 1tb m2 sdd li sistemi 51002 tl diyorlar hespibura da da var garip 1740580266 Parça modellerini sordum. Biz sipariş giriyoruz...
  10. B

45K Bütçe ile hazır sistem önerisi olan var mı dostlar?

Aynen bende öyle hocam o jelatini ben açacağım, kutuyu ilk ben açacağım ilk ben dokunacağım maalesef böyle bir huyum var en sağlıklısı da bu olduğunu düşünüyorum 3 5 az verecem diye işi riske atamam. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim bu günleri bayadır bekledim rabbim ekmeğimizi yememiz...
  11. B

Hocam valla 2.el pek sevmiyorum 50k bütçe var maksimum 55e çıkabilirim aldım mı iyi alayım istiyorum
  12. B

valla ekran kartının konusunu açıcam şimdi,7600xt mi yoksa 7800xt mi diye kararsız kaldım
  13. B

valla ben hesapladım 46 47 k tutuyo ama istediğim sistem bu, 5 6 bin fazla veririm ileri,ye dönük yaparım en aızndan anakartı güncellemek zorunda kalmam diye düşünüyorumm 1739612419 sadece ekran kartı kararsızlığım var amd kullandım hep değişiklik mi yapsam amd den devam mı etsem bilemedim...
  14. B

Düşündüğüm sistem şu; MSI B650 tomhawk, ryzen5 7500f saphhire rx7800xt 35gb ram 1tb m2.ssd 750watt powelı kasa
  15. B

knkm böyle hazır sistem kovalamak mı yoksa 8 9 bin fazla verip istediğim sistemi dizmek mi
  16. B

sana bir şey diyim mi bunun 7500f li 32gb ramli halini düşünüyodum 1739611829 ama anakartı matx miş :( matx istemiyorum istediğim anakartta yok
  17. B

45K Bütçe ile hazır sistem önerisi olan var mı dostlar? tek tek toplamak istiyorum belki fiyat performans vardır bilgisi dahilinde olanlar varsa beni mutlu eder
  18. B

Çözüldü✓ RX 580 Hazır Sistem alınır mı?

paranı biriktir 1 2 ay daha aralıkta muazzam indirimler gelir bundan 4 5 kat iyi sistemler var bütçem 19k ya çıkaırırım diyorsan şu sistemi al
  19. B

Çözüldü✓ 20K Milli Sistemimiz

beleş la bu 12gb ekran kartı bi de 512 gb da m2 var, toplasan 21 22 ediytor
  20. B

Itopyadan gelen hazır sistem masaüstünde çok kullanıyor

değil aynı sorun bende de vardı 1701684276 sen şimdi occt den, parçalarına ayrı test yap bakalım, kapanma ya da beyaz ekran gidip gelen olursa o parça sıkıntılı bende de varsa beyaz ekran gidip geliyordu, power arızalı çıktı, alalı 3 ay olmuştu değiştirmediler, gittim sıfır aldım
Top Bottom