Neler Yeni

45K Bütçe ile hazır sistem önerisi olan var mı dostlar?

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sefer

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Telefon
valla ben hesapladım 46 47 k tutuyo ama istediğim sistem bu, 5 6 bin fazla veririm ileri,ye dönük yaparım en aızndan anakartı güncellemek zorunda kalmam diye düşünüyorumm
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece ekran kartı kararsızlığım var amd kullandım hep değişiklik mi yapsam amd den devam mı etsem bilemedim kasada da kararsızım kasa bulmak zorlaşmış fiyatlar çok yukarıda
Amd den devam et nvidia şuan iyi değil

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sefer
valla ben hesapladım 46 47 k tutuyo ama istediğim sistem bu, 5 6 bin fazla veririm ileri,ye dönük yaparım en aızndan anakartı güncellemek zorunda kalmam diye düşünüyorumm
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece ekran kartı kararsızlığım var amd kullandım hep değişiklik mi yapsam amd den devam mı etsem bilemedim kasada da kararsızım kasa bulmak zorlaşmış fiyatlar çok yukarıda
Öyle de aynı olur hocam zaten ilk mesaj atan arkadaşın attığı sistemi özelleştirince o da 46-47k oluyor yani siz de toplayabilirsiniz.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Doğukan Barut
Öyle de aynı olur hocam zaten ilk mesaj atan arkadaşın attığı sistemi özelleştirince o da 46-47k oluyor yani siz de toplayabilirsiniz.
valla ekran kartının konusunu açıcam şimdi,7600xt mi yoksa 7800xt mi diye kararsız kaldım

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sefer
valla ekran kartının konusunu açıcam şimdi,7600xt mi yoksa 7800xt mi diye kararsız kaldım
Açın hocam da şimdiden söylüyorum 7600xt ile 7800xt bir değil. En az 7700xt alınır sizin bütçenizce sistem toplanırken. Aslında aklıma geldi sistemi sıfır toplayın, ekran kartını 2. El alın daha kârlı olur sizin için ama eğer 2. Ele güveniyorsanız.
Araştırıp temiz bir kart bulabilirsiniz bir tavsiye daha vereyim 6800xt gibi bir önceki seri kartlar 2. Elde uygun fiyatta oluyorlar. 11k falan gördüm ben ortalama fiyatını 6800xt'nin.

KAwie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Kaan Karan
ram 32 ssd dramli olsun en az 1 tb olsun 2 tb mükemmel olur 7800 xt alın daha ne

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Doğukan Barut
Açın hocam da şimdiden söylüyorum 7600xt ile 7800xt bir değil. En az 7700xt alınır sizin bütçenizce sistem toplanırken. Aslında aklıma geldi sistemi sıfır toplayın, ekran kartını 2. El alın daha kârlı olur sizin için ama eğer 2. Ele güveniyorsanız.
Araştırıp temiz bir kart bulabilirsiniz bir tavsiye daha vereyim 6800xt gibi bir önceki seri kartlar 2. Elde uygun fiyatta oluyorlar. 11k falan gördüm ben ortalama fiyatını 6800xt'nin.
Hocam valla 2.el pek sevmiyorum 50k bütçe var maksimum 55e çıkabilirim aldım mı iyi alayım istiyorum

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sefer
Hocam valla 2.el pek sevmiyorum 50k bütçe var maksimum 55e çıkabilirim aldım mı iyi alayım istiyorum
Evet hocam, ben de şahsen 2.elden almıyorum satarken satıyorum da alırken içimde kuşku oluyor. Bir şey olsa iade yok garanti yok falan. Hem sıfır alınan şeyin tadı başka oluyor jelatini ilk sen açıyorsun falan. Umarım iyi bir pc dizersiniz hocam sağlıcakla kalın.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Doğukan Barut
Evet hocam, ben de şahsen 2.elden almıyorum satarken satıyorum da alırken içimde kuşku oluyor. Bir şey olsa iade yok garanti yok falan. Hem sıfır alınan şeyin tadı başka oluyor jelatini ilk sen açıyorsun falan. Umarım iyi bir pc dizersiniz hocam sağlıcakla kalın.
Aynen bende öyle hocam o jelatini ben açacağım, kutuyu ilk ben açacağım ilk ben dokunacağım maalesef böyle bir huyum var en sağlıklısı da bu olduğunu düşünüyorum 3 5 az verecem diye işi riske atamam. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim bu günleri bayadır bekledim rabbim ekmeğimizi yememiz için fırsat verdi, dilerim size de daha güzel sistem nasip eder Allah'a emanet olun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,814
Üyeler
168,200
Son üye
Ashloth
Top Bottom