Arama sonuçları: *

1. casrow

8-9K'ya ikinci el sistem önerisi lazım

Baş tacısın kardeşim . İnşallah babası izin verir. Ama durumu anlatsın ileriye dönük bir şey alsın pişman olmasın sonra tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Bu taktiği denesin tartışmaya girmesin😊🙏
  2. casrow

8-9K'ya ikinci el sistem önerisi lazım

Sen Murat'ı dinle ben onun sayesinde süper sistem topladım ucuz hemde
  3. casrow

Yılbaşı için hazır sistem gelecek mi?

İnşallah gelir benim kardeşe sistem alacağım 🤲😊 1702120806 Anında sistem almak için ne yapmak lazım acaba?
  4. casrow

bu sistemi almak istiyorum sorularım var

valla bende senin gibi düşünüyordum ama mutlaka canın yeni oyunları oynamak isteyecek belki orta ayarlarda kaldırmayacak yine de sen bilirisin ben 8 gb ekran kartımı sattım 12 gb'a geçtim
  5. casrow

bu sistemi almak istiyorum sorularım var

8gb ekran kartı alma kardeşim. artık yetmiyor bazı oyunlar vram'ı sömürüyor. Ona göre en az 12 gb al
  6. casrow

Yılbaşı için hazır sistem gelecek mi?

Merhabalar arkadaşlar yılbaşı için yeni hazır sistem gelecek mi var mı bilgisi olan ?
  7. casrow

İtopya ayıplı ürün arkasında durmuyor

İki kuruş için böyle insanlıktan anlamayan kişilerden sistem alacağıma kimseye minnet etmeden biraz fazla para verip sistemi parça parça kendim toplamam benim için daha iyidir. Nerede bir ucuzluk varsa mutlaka bir hile var demektir. Bunu acı bir şekilde tecrübe ettim.
  8. casrow

Maksimum 25.000 TL'ye hazır sistem önerisi?

benden daha iyi bilen arkadaşlar sana yardımcı olacaktır acele etme sakın
  9. casrow

Maksimum 25.000 TL'ye hazır sistem önerisi?

Sistemi git kendin toplasan olmaz mı?
  10. casrow

RX 6600 Uzun kullanımda uzermi

Watman 6 bin serisinde kaldı mı ya
  11. casrow

Babam PC almıyor yardim

ALLAH razı olsun kardeşim 🙏
  12. casrow

Babam PC almıyor yardim

Baban emin ol almak ister. Zorlama babanı bu kadar zor ekonomik krizinin olduğu dönemde sıkıştırma. Eğer durumunuz iyiyse saygını bozmadan çözüm yolu arayarak konuş baban ile. Ben Rahmetli babam ile iyilikce saygımı bozmadan küsmeden konuşup halletmistim. Keşke baban sağ olsaydı bilgisayarım...
  13. casrow

Babaya pc aldırma yöntemi

Önce dayak sonra bilgisayar
Top Bottom