Donanımsal
80+
- Reaksiyon skoru
- 162
Eminim o keyif i cebinde taşıyorsun durQKWKWKWKWK Bu nasıl mantık usta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Özel ihtiyaca girmiyor keyfi sonuçta
Eminim o keyif i cebinde taşıyorsun durQKWKWKWKWK Bu nasıl mantık usta
Özel ihtiyaca girmiyor keyfi sonuçta
Komik ama doğrubaba çok prim yapacak ilerde satarız 2 katına
Benim var herşeyimde Dünyaya getirdi diye almak zorunda olduklarını düşünmüyorum bu görüş saçma geldi bana bakmakla yükümlü 18 yaşına kadarda istediğini almak zorunda değilEminim o keyif i cebinde taşıyorsun durAma o ihtiyaç değil mi
Yaşadığımız sisteme ayak uydurmak zorundayız. Yok öyle eskiden cep telefonumu vardı , eskiden bizim bilgisayarımız mı vardı vb.
Ticaret babında ne yaptın, neyle başladın?Geçen sene bu zamanlar ben de internet üzerinden ticaret yapmaya başlayıp paramı kazanıp ilk sistemimi ve telefonumu almıştım. Şimdilerde de ekipmanlarımı hallediyorum yavaş yavaş. Yaşım 19, ben de liseye ilk başladığımda almalarını beklemiştim olmadı, telefona kadar kendim aldım. Hayatta her şey istendiği gibi olmayabiliyor. Aile geçindirmek de zor sonuçta, az çok demeden bir şeyler biriktir. Parça parça ufak ufak al, gerekirse 2. el olsun çok sorun değil. Şartlara ayak uydurmak lazım.
E yarrm niye alsın o zamanGeçen sene lgs den 400 al sana PC alcam dedi de alamadim
14
Ya olmE yarrm niye alsın o zaman
Gözüme en f/p mousepad çarptı kanks. Fakir ama gururlu oyuncu kardeşlerimiz için.Herkesin babası bir değildir maddi imkanlarla alakası olmayadabilir bu durumun mesela bizim durumumuz kötü değil ama babam ucuz bir parça bile almadı bana kendi alın terimle aldım herşeyimi sonuç ortada...
Takdir Al Sana PC alıcam diyen bı baban yoksa çalışıp kendin almak zorundasın.
Alıntıyı görüntüle
Allah rahmet eylesinBaban emin ol almak ister. Zorlama babanı bu kadar zor ekonomik krizinin olduğu dönemde sıkıştırma. Eğer durumunuz iyiyse saygını bozmadan çözüm yolu arayarak konuş baban ile. Ben Rahmetli babam ile iyilikce saygımı bozmadan küsmeden konuşup halletmistim. Keşke baban sağ olsaydı bilgisayarım olmasaydı.Babanızın kıymetini bilin.
ALLAH razı olsun kardeşimAllah rahmet eylesin![]()