Babam PC almıyor yardim

Herkesin babası bir değildir maddi imkanlarla alakası olmayadabilir bu durumun mesela bizim durumumuz kötü değil ama babam ucuz bir parça bile almadı bana kendi alın terimle aldım herşeyimi sonuç ortada...

Takdir Al Sana PC alıcam diyen bı baban yoksa çalışıp kendin almak zorundasın.
IMG_20230624_174937.jpg

Geçmişte aynısını yaşadım. Paramı kazandım istediğim bilgisayarı aldım. Yaşın küçük değilse çalış.

Dostum ayni durumu bende yaşıyordum işe girdim pc icin calistigi görünce aksam siparis vermisler
şimdi bazı babalar pek anlamaz pc den şimdi bunun babası oyuncu bilgisyarı diye turbox bilgisyar da alabilir yani aga beli olmaz :D

İlk bilgisayarımı yazın çalışarak almıştım, sonra upgrade ede ede geliştirdim dostum. Umarım sende bir yol bulursun. Ders işini aksatmadan çalışarak kazanabilir ve alabilirsin

Şu dönemde gerçekten zor baban asgari ücretle çalışıyorsa bence onu zorlamamalısın. Eğer yaşın yetiyorsa bir yerde çalışıp almayı deneyebilirsin, belki aldığın bilgisayardan tatmin olmazsın ama hiç yoktan iyidir.
Sorun para degilki çok oyun oynicakmisim kısıtlar siniz diyorum günde 2 saat yok

Herkesin babası bir değildir maddi imkanlarla alakası olmayadabilir bu durumun mesela bizim durumumuz kötü değil ama babam ucuz bir parça bile almadı bana kendi alın terimle aldım herşeyimi sonuç ortada...

Takdir Al Sana PC alıcam diyen bı baban yoksa çalışıp kendin almak zorundasın.
Alıntıyı görüntüle
Geçen sene lgs den 400 al sana PC alcam dedi de alamadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yaş kaç
14

Geçen sene lgs den 400 al sana PC alcam dedi de alamadim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

14
hocam bu yaz biraz çalışın pc için babanız sarfettiğiniz eforu görünce alır belki

tabii maddi durumunz var mı yok mu pc için bilmiyorum çok yoksa zorlamayın bence babanızı kalbi kırılmasın adamın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,839
Üyeler
186,800
Son üye
okanyesmen
Geri