- Reaksiyon skoru
- 8,786
Beleşe almıştım n11 desteğe yazıp .dGözüme en f/p mousepad çarptı kanks. Fakir ama gururlu oyuncu kardeşlerimiz için.
Ben de dahil
Beleşe almıştım n11 desteğe yazıp .dGözüme en f/p mousepad çarptı kanks. Fakir ama gururlu oyuncu kardeşlerimiz için.
Ben de dahil
NasılBeleşe almıştım n11 desteğe yazıp .d
Lan şu senin bedavaya aldığın mousepad değil mi?Herkesin babası bir değildir maddi imkanlarla alakası olmayadabilir bu durumun mesela bizim durumumuz kötü değil ama babam ucuz bir parça bile almadı bana kendi alın terimle aldım herşeyimi sonuç ortada...
Takdir Al Sana PC alıcam diyen bı baban yoksa çalışıp kendin almak zorundasın.
Alıntıyı görüntüle
BELEŞÇİYİZ beleşşşşşşşşşşşşşşşş)!)Beleşe almıştım n11 desteğe yazıp .d
Knk ilk alışveriş indirimini kullanmamıştım desteğe yazdım 1 saat önce süresi bitti diye onlarda bana alt limitsiz 50₺ mı ne kupon vermişti aldımnasıl beleşe alıyoruz
BELEŞÇİYİZ beleşşşşşşşşşşşşşşşş)!)
Aynen o sağlam hâlâ ben topak topak olur diye bekliyodumLan şu senin bedavaya aldığın mousepad değil mi?
Şu fotoyu her görduğümde gözüme bir şey çarpıyor.
Nasıl
Knk ilk alışveriş indirimini kullanmamıştım desteğe yazdım 1 saat önce süresi bitti diye onlarda bana alt limitsiz 50₺ mı ne kupon vermişti aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen o sağlam hâlâ ben topak topak olur diye bekliyodum
Bu sohbet ne yaKnk ilk alışveriş indirimini kullanmamıştım desteğe yazdım 1 saat önce süresi bitti diye onlarda bana alt limitsiz 50₺ mı ne kupon vermişti aldım
Aynen o sağlam hâlâ ben topak topak olur diye bekliyodum
Almıyorsa biz ne gibi bi yardım edebilirizBabama pc alalım diyorum 1 aydır bir baaklim diyor sonra hayır falan diyor bı yazı yazında mesaj atiyim aynisini
BlmAlmıyorsa biz ne gibi bi yardım edebiliriz![]()
Gizli banka hesabı,Bana da en son 2007 yılında PC aldıydılar. Sonra hep laptop falan kullandım. En son kullandığım laptopta i5 7. Nesil ve mx110 ekran kartı vardı. En son canıma tak etti tır şoförlüğü den kazandığım servetimi isviçredeki gizli banka hesabımdan çekip kendi PC mi kendim topladım