Neler Yeni

Babam PC almıyor yardim

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
QKWKWKWKWK Bu nasıl mantık usta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özel ihtiyaca girmiyor keyfi sonuçta
Eminim o keyif i cebinde taşıyorsun dur :) Ama o ihtiyaç değil mi :) Yaşadığımız sisteme ayak uydurmak zorundayız. Yok öyle eskiden cep telefonumu vardı , eskiden bizim bilgisayarımız mı vardı vb.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Eminim o keyif i cebinde taşıyorsun dur :) Ama o ihtiyaç değil mi :) Yaşadığımız sisteme ayak uydurmak zorundayız. Yok öyle eskiden cep telefonumu vardı , eskiden bizim bilgisayarımız mı vardı vb.
Benim var herşeyimde Dünyaya getirdi diye almak zorunda olduklarını düşünmüyorum bu görüş saçma geldi bana bakmakla yükümlü 18 yaşına kadarda istediğini almak zorunda değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Çebi
Geçen sene bu zamanlar ben de internet üzerinden ticaret yapmaya başlayıp paramı kazanıp ilk sistemimi ve telefonumu almıştım. Şimdilerde de ekipmanlarımı hallediyorum yavaş yavaş. Yaşım 19, ben de liseye ilk başladığımda almalarını beklemiştim olmadı, telefona kadar kendim aldım. Hayatta her şey istendiği gibi olmayabiliyor. Aile geçindirmek de zor sonuçta, az çok demeden bir şeyler biriktir. Parça parça ufak ufak al, gerekirse 2. el olsun çok sorun değil. Şartlara ayak uydurmak lazım.
Ticaret babında ne yaptın, neyle başladın?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,075
İsim
kilan embappe
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sadık Kazan
Belki parası yoktur bazı insanlar param yok durumum yok diyemez utanır bakarız demek hayır demek zorunda kalır utanması gerekenler utanmadığı için

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Caner Sürdem
Hangi baba evladının istediğini almak istemez ki. Belki adamın parası yok bide bu açıdan bak.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Herkesin babası bir değildir maddi imkanlarla alakası olmayadabilir bu durumun mesela bizim durumumuz kötü değil ama babam ucuz bir parça bile almadı bana kendi alın terimle aldım herşeyimi sonuç ortada...

Takdir Al Sana PC alıcam diyen bı baban yoksa çalışıp kendin almak zorundasın.
Alıntıyı görüntüle
Gözüme en f/p mousepad çarptı kanks. Fakir ama gururlu oyuncu kardeşlerimiz için.
Ben de dahil

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
Baban emin ol almak ister. Zorlama babanı bu kadar zor ekonomik krizinin olduğu dönemde sıkıştırma. Eğer durumunuz iyiyse saygını bozmadan çözüm yolu arayarak konuş baban ile. Ben Rahmetli babam ile iyilikce saygımı bozmadan küsmeden konuşup halletmistim. Keşke baban sağ olsaydı bilgisayarım olmasaydı. 😔 Babanızın kıymetini bilin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Metin
Baban emin ol almak ister. Zorlama babanı bu kadar zor ekonomik krizinin olduğu dönemde sıkıştırma. Eğer durumunuz iyiyse saygını bozmadan çözüm yolu arayarak konuş baban ile. Ben Rahmetli babam ile iyilikce saygımı bozmadan küsmeden konuşup halletmistim. Keşke baban sağ olsaydı bilgisayarım olmasaydı. 😔 Babanızın kıymetini bilin.
Allah rahmet eylesin☹️

Top Bottom