Arama sonuçları: *

1. cengizovic

20-22 bine hangi sistemleri önerirsiniz?

Bence 7500F işlemcili olan sistem. Ben onu alırdım. Arkadaşıma da onu aldıracağım.
  2. cengizovic

20-22 bine hangi sistemleri önerirsiniz?

Kesin giriyor mu indirime? Takipte kalacağım. Nerede yazıyor?
  3. cengizovic

3600 + 5600xt'lı sistem ne kadar eder?

9-10 k arası satılır.
  4. cengizovic

Kazıklandim mi yoksa kazıklanmadim mi

Dostum ne yaptın öyle, sırf pc alacağım diye yapmayın şöyle şeyler. 10k ya zorlayarak 3060ti sistem toplanırdı rahat. Belki nakit yoktu anlarım, en azından parça parça alırdınız. İade edebiliyorsan iade et. 500-1000 TL olsa neyse de 5 k fazladan vermişsin. İade etmeye çalış bir an önce.
  5. cengizovic

r5 3500 rtx2060 vs r5 3600 rx5600xt

İşlemci olarak ben R5 3600 aldım. 5600xt ile rtx2060 aynı. Giriş seviye Rtx 2060 ile 3500 alacağıma 3600 işlemci ve 5600xt alırım. Ben bumları aldım. Tavsiye ederim. Seni en az 6-7 sene götürür.
  6. cengizovic

aldığım sistemde herhangi bir sıkıntı var mı ?

Gayet iyi. Fiyatı da iyi. Hayırlı olsun şimdiden.
  7. cengizovic

Webtekno sistem alınır mı?

Alınmaz. Yukardaki sistemler daha iyi. Onlardan birini almanı tavsiye ederim.
  8. cengizovic

AMD Ryzen 5 3500 / ASUS DUAL RX 5500 XT OC 8GB EVO / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD sistem nasıl?

6500 e güzel sistem toplanır. Rtx 2060 ya da 5600 XT sistem. Baya da götürür. Benim bütçem de o civar ama şuan almıyorum her şey ateş pahası. İndirimleri bekliyorum. Acelen yoksa bu ay baya indirim var. Hatta bu cuma günleri gaming gecesinden bile toplayabilirsin. Dilersen beraber toplarız...
  9. cengizovic

AMD Ryzen 5 3500 / ASUS DUAL RX 5500 XT OC 8GB EVO / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD sistem nasıl?

İsim vermek yasak değil rahatlıkla söyleyebilirsin. Bir tık pahalı. O fiyata işlemciden kısıp 1660 Super sistem var. Bütçeni belirtirsen arkadaşlar ona göre öneri yaparlar sana.
  10. cengizovic

Arkadaşlar böyle bir sistem var soğutucu önerileri lütfen.

Sistem güzel. Bence 240mm sıvı soğutucu almanı tavsiye ederim.
  11. cengizovic

Jugularis Günümüz Piyasasında Pahalı Mı?

Alınmaz. Bu bütçeye RTX 3000 serisi toplanabilir biraz beklersen. Hatta indirimlerle çok güzel bir şey bile olabilir. Konuyu ve bütçeyi belirterek indirim zamanı tekrar açmanı tavsiye ederim.
  12. cengizovic

elraen parva sistem alanlar

Birçok alan kişiye tavsiye ettim. Çoğu memnun. Bir ben alamadım, sistem baya zamlandı. Artık istesem de almam tavsiye etmem.
  13. cengizovic

Gamegaraj 550W PSU nasıldır?

Psu nasıl? Sorun çıkarttı mı bu zamana kadar?
  14. cengizovic

elraen parva sistem alınır mı?

O zaman işlemciyi 3500x, ram 16 gb, SSD 500 GB yapıp almanı tavsiye ederim. HDD yi de black friday ya da gaming gecesi kovalayıp çok ucuza 1 TB yakalarsın.
  15. cengizovic

elraen parva sistem alınır mı?

HDD ilerde kolaylıkla eklenebilir. SSD yi 500 GB yap al. Yok ileri dönük sistem düşünüyorsanız; işlemciyi 3600, ramı şimdilik 8 GB, SSD kesinlikle 500 GB yapılıp alınmalı. Bütçem çıkışsaydı bu şekilde sipariş verecektim. Ekisiğim var :(
Geri