elraen parva sistem alınır mı?

frogs

80+
Reaksiyon skoru
18
bu sistem bu şekilde özelleştirmelerle alınır mı bu fiyata? (ssd ve psu düşürülebilir mi yoksa böyle alınması daha mı uygundur?)

Ekler

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    97.5 KB · Hit: 70
İşlemciyi 3500X yaparsınız daha iyi olur ama 1TB HDD Şart mı?

HDD olmazsa işlemciyi 3600 yaparız ve çok daha iyi bir işlemciye sahip oluruz
3500X ,3500den bi tık iyi oldugu için dedim
hdd maalesef şart ilave olarak monitörde almalıyım fakat 3500x in daha iyi olduğunu bilmiyordum. peki ssd ve psu nasıl?

HDD maalesef şart ilave olarak monitörde almalıyım fakat 3500x in daha iyi olduğunu bilmiyordum. peki ssd ve psu nasıl?
ssd ve psu gayet iyi zaten bende sistemimi parvayı özelleştirerek aldım

HDD ilerde kolaylıkla eklenebilir. SSD yi 500 GB yap al.

Yok ileri dönük sistem düşünüyorsanız; işlemciyi 3600, ramı şimdilik 8 GB, SSD kesinlikle 500 GB yapılıp alınmalı. Bütçem çıkışsaydı bu şekilde sipariş verecektim. Ekisiğim var :(

HDD ilerde kolaylıkla eklenebilir. SSD yi 500 GB yap al.

Yok ileri dönük sistem düşünüyorsanız; işlemciyi 3600, ramı şimdilik 8 GB, SSD kesinlikle 500 GB yapılıp alınmalı. Bütçem çıkışsaydı bu şekilde sipariş verecektim. Ekisiğim var :(
3 4 sene kullansam yeterli benim için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gayet memnunum hiçbir sorun olmadı
anladım bu şekilde alacağım sistemi sanırım ama uygun fiyata monitör bulamıyorum bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

3 4 sene kullansam yeterli benim için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım bu şekilde alacağım sistemi sanırım ama uygun fiyata monitör bulamıyorum bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
O zaman işlemciyi 3500x, ram 16 gb, SSD 500 GB yapıp almanı tavsiye ederim. HDD yi de black friday ya da gaming gecesi kovalayıp çok ucuza 1 TB yakalarsın.

bu sistem bu şekilde özelleştirmelerle alınır mı bu fiyata? (ssd ve psu düşürülebilir mi yoksa böyle alınması daha mı uygundur?)
Bende başlığınız sayesinde denk geldim bu siteye ve pcye. HDD çıkartıp ekran kartini tuf 5600xt yapmayı düşünüyorum. Herhangi bir uyumsuzluk yaşar mıyım acaba?

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,167,114
Üyeler
185,379
Son üye
ATANK
Geri