HDD olmazsa işlemciyi 3600 yaparız ve çok daha iyi bir işlemciye sahip oluruz1 tb HDD yerine ne alınabilir ayrıca neden 3500x?
hdd maalesef şart ilave olarak monitörde almalıyım fakat 3500x in daha iyi olduğunu bilmiyordum. peki ssd ve psu nasıl?HDD olmazsa işlemciyi 3600 yaparız ve çok daha iyi bir işlemciye sahip oluruz
3500X ,3500den bi tık iyi oldugu için dedim
ssd ve psu gayet iyi zaten bende sistemimi parvayı özelleştirerek aldımHDD maalesef şart ilave olarak monitörde almalıyım fakat 3500x in daha iyi olduğunu bilmiyordum. peki ssd ve psu nasıl?
gayet memnunum hiçbir sorun olmadımemnun musunuz peki?
3 4 sene kullansam yeterli benim için.HDD ilerde kolaylıkla eklenebilir. SSD yi 500 GB yap al.
Yok ileri dönük sistem düşünüyorsanız; işlemciyi 3600, ramı şimdilik 8 GB, SSD kesinlikle 500 GB yapılıp alınmalı. Bütçem çıkışsaydı bu şekilde sipariş verecektim. Ekisiğim var![]()
anladım bu şekilde alacağım sistemi sanırım ama uygun fiyata monitör bulamıyorum bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.gayet memnunum hiçbir sorun olmadı
o zaman hdd şartsa işlemciyi 3500X yapın psu 550W yapın o da yeterli olur3 4 sene kullansam yeterli benim için.
O zaman işlemciyi 3500x, ram 16 gb, SSD 500 GB yapıp almanı tavsiye ederim. HDD yi de black friday ya da gaming gecesi kovalayıp çok ucuza 1 TB yakalarsın.3 4 sene kullansam yeterli benim için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anladım bu şekilde alacağım sistemi sanırım ama uygun fiyata monitör bulamıyorum bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bende başlığınız sayesinde denk geldim bu siteye ve pcye. HDD çıkartıp ekran kartini tuf 5600xt yapmayı düşünüyorum. Herhangi bir uyumsuzluk yaşar mıyım acaba?bu sistem bu şekilde özelleştirmelerle alınır mı bu fiyata? (ssd ve psu düşürülebilir mi yoksa böyle alınması daha mı uygundur?)