Sadece Steam değil diğer platformları da kullanacağım için (özellikle gamepass) Steam Deck almak istemiyorum. Aklımda bu ay içinde çıkış yapacak Asus Rog Ally X var. MSI Claw'a kötü dediklerini duymuştum, Lenovo Legion GO hakkında bir fikrim yok. Önerilerinizi bekliyorum.
Sonunda halimden anlayan biri ya. Pahalı demek kolay tabii, bana ucuzu gösterin ki pahalı olup olmadığına ben karar vereyim. Sabahtan beri araştırma yapıyorum uygun bir sistem bulamadım.
KASANIN LİNKİ
5600x işlemci olacak (stok fan yeterli olur mu?)
Özelleştirmelerden hangi parçaları önerirsiniz?
1080p kullanacağım.
(Bütçeyi biraz aşabilme imkanım var)
Ürün Linki
Kasanın psu'yu değiştirip High Power Performance 750w 80+ Gold almayı düşünüyorum,
SSD Apacer Panther olacak,
Ekran kartı markası iyi midir? Anakartı hangisi seçmeliyim?
Monitör 1k darboğaz yapar diye alamıyorum. Ayrıca pc toplamayı bilmiyorum. O yüzden hazır sistem almak istiyorum. İnternetten ayrı ayrı alındığında çok bir fiyat farkı yok diye biliyorum.
1608977579
Anakart öneriniz var mıdır?
birkaç aydır pc bakıyorum 3060 ti çıkınca kitlendim kaldım pc almam lazım 2070 super alsam ekran kartı aynı paraya geliyor r5 3600, i5 10400f gibi işlemciler gayet yeterli oluyor diye biliyorum. 2070 super alsam aptallık yapmış olur muyum?
İtopya ya 2 yeni hazır sistem gelmiş biri Asus diğeri Msi parçaları içeriyor. Hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca 1080p oynamayı düşünüyorum i5 10700 veya ryzen 5 3700x alsam darboğaz sıkıntısı olur mu?
MSI
ASUS