Arama sonuçları: *

1. cr4ck

El konsolu almayı düşünüyorum fakat marka model konusunda kararsızım.

Sadece Steam değil diğer platformları da kullanacağım için (özellikle gamepass) Steam Deck almak istemiyorum. Aklımda bu ay içinde çıkış yapacak Asus Rog Ally X var. MSI Claw'a kötü dediklerini duymuştum, Lenovo Legion GO hakkında bir fikrim yok. Önerilerinizi bekliyorum.
  2. cr4ck

Özelleştirilen hazır sistem nasıl?

Sonunda halimden anlayan biri ya. Pahalı demek kolay tabii, bana ucuzu gösterin ki pahalı olup olmadığına ben karar vereyim. Sabahtan beri araştırma yapıyorum uygun bir sistem bulamadım.
  3. cr4ck

Teker teker akakçeden topladım 41-42 civarına geldi. Hazır olarak alınca daha uyguna geliyor gibi. 1698754263 Kasayı td500 seçtim bu arada.
  4. cr4ck

Kasa değişecek ama hangisi olacağına karar veremedik.
  5. cr4ck

Max 45k monitör dahil hazır sistem önerisi

Max 45k monitör dahil hazır sistem önerisi.
  6. cr4ck

amd ryzen 5 5600 stok fan ısınma sorunu

Undervolt işlemini uygulayabilirsin ama fan almayı da ihmal etme derim.
  7. cr4ck

Evkur oyuncu PC almak :(

3. sınıfa giderken bana toshiba laptop almışlardı, aldırtmamaya çalış bence
  8. cr4ck

Sinerji Bright hazır sistem

KASANIN LİNKİ 5600x işlemci olacak (stok fan yeterli olur mu?) Özelleştirmelerden hangi parçaları önerirsiniz? 1080p kullanacağım. (Bütçeyi biraz aşabilme imkanım var)
  9. cr4ck

13k ya Gamegaraj sistem önerisi

Biostar anakart iyi midir?
  10. cr4ck

13k ya Gamegaraj sistem önerisi

Nvidia rtx ekran kartlı olsun lütfen
  11. cr4ck

SLATE 3070 incehesap

Ürün Linki Kasanın psu'yu değiştirip High Power Performance 750w 80+ Gold almayı düşünüyorum, SSD Apacer Panther olacak, Ekran kartı markası iyi midir? Anakartı hangisi seçmeliyim?
  12. cr4ck

MARS-M106060TI/MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OC 8GB

İtopya linki Alınır mı? Değiştirilmesi gereken parça varsa lütfen yazın.
  13. cr4ck

MARS-M106060TI İtopya

Monitör 1k darboğaz yapar diye alamıyorum. Ayrıca pc toplamayı bilmiyorum. O yüzden hazır sistem almak istiyorum. İnternetten ayrı ayrı alındığında çok bir fiyat farkı yok diye biliyorum. 1608977579 Anakart öneriniz var mıdır?
  14. cr4ck

MARS-M106060TI İtopya

KASANIN LİNKİ İşlemciyi i5 10700 SSD Patriot 480 gb BURST 2 TB HDD yaptım. Anakart ve kasa olarak ne önerirsiniz?
  15. cr4ck

12-13k ya gamegaraj-itopya vs. mağazalardan hazır sistem önerisi

Mümkünse nvidia RTX ekran kartı olsun. Gamegaraj veya itopyadan olursa daha iyi olur, başka bildiğiniz güvenilir siteler varsa yazabilirsiniz.
  16. cr4ck

3060 ti'lı itopya sistemleri

seni de çok yordum ama son bir soru daha sormak istiyorum. 5600x alıp 3060 ti alsam yeterli olur mu yoksa illaha 2060s mi al dersin?
  17. cr4ck

birkaç aydır pc bakıyorum 3060 ti çıkınca kitlendim kaldım pc almam lazım 2070 super alsam ekran kartı aynı paraya geliyor r5 3600, i5 10400f gibi işlemciler gayet yeterli oluyor diye biliyorum. 2070 super alsam aptallık yapmış olur muyum?
  18. cr4ck

dsr açıp 2k çözünürlükte oynasam darboğaz çözülür mü?
  19. cr4ck

İtopya ya 2 yeni hazır sistem gelmiş biri Asus diğeri Msi parçaları içeriyor. Hangisini tercih etmeliyim? Ayrıca 1080p oynamayı düşünüyorum i5 10700 veya ryzen 5 3700x alsam darboğaz sıkıntısı olur mu? MSI ASUS
Top Bottom