Pahalı geldi 12400f ile o anakart o fiyata
Kasa olarak 1670’lik olanı alabilirsin
Sonunda halimden anlayan biri ya. Pahalı demek kolay tabii, bana ucuzu gösterin ki pahalı olup olmadığına ben karar vereyim. Sabahtan beri araştırma yapıyorum uygun bir sistem bulamadım.Pahalı diyen arkadaşlar lütfen yorum yapmadan önce güncel sistem fiyatlarına bakın. 1-2 Hafta önce daha ucuza benzer sistem görmüş olabilirsiniz fakat o fiyat 1 hafta öncesinde kaldı, malum şartlarda sistem fiyatları ve teknolojik ürünler günlük değişimlerle fiyat artışına uğruyor. Ya sistem tavsiyesi yapın ya da boşverin.
Ve indirime giriyor sistemler durmadan neden bekleyip indirim yakalamak varken böyle bir sisteme 35 k veresinkiPahalı diyen arkadaşlar lütfen yorum yapmadan önce güncel sistem fiyatlarına bakın. 1-2 Hafta önce daha ucuza benzer sistem görmüş olabilirsiniz fakat o fiyat 1 hafta öncesinde kaldı, malum şartlarda sistem fiyatları ve teknolojik ürünler günlük değişimlerle fiyat artışına uğruyor. Ya sistem tavsiyesi yapın ya da boşverin.
https://www.itopya.com/technopat-fo...gb32gb-ddr5500gb-nvme-m2-ss_h24462#kategori_8 istersen ekran kartını windforce modeline düşür ssd yükselt.Öneri?