20 bin gözükoyr
Mesaj otomatik birleştirildi:
zam yemiş hemen
17.5e olan sistem rezalet hocam 4060 windforceden bahsediyoruz benim dediğim Asus dual en iyi soğutmaya sahip kart17.5 e var
Mesaj otomatik birleştirildi:
17.5 e var
sizin sitem kaç tl17.5e olan sistem rezalet hocam 4060 windforceden bahsediyoruz benim dediğim Asus dual en iyi soğutmaya sahip kart
29 ne olcaken mantıklısı 29unu beklemek vatandan falan düzgününü 17-18e denk getirirsin
asus dual en iyi soğutmaya sahip kart değil asusun en giriş seviyesi kartı haberiniz olsun17.5e olan sistem rezalet hocam 4060 windforceden bahsediyoruz benim dediğim Asus dual en iyi soğutmaya sahip kart
dedim ya hocam efsane cuma vs muhabbetleri olacak29 ne olcak
bende 4060 var dual kötümü asus dual rtx 4060 oc whiteasus dual en iyi soğutmaya sahip kart değil asusun en giriş seviyesi kartı haberiniz olsun
kötü değil ama arkadaş en iyisi demiş bi rog strix değil yanibende 4060 var dual kötümü asus dual rtx 4060 oc white
he o bakımdan ama marka olarak en iyi ben asus biliyorumkötü değil ama arkadaş en iyisi demiş bi rog strix değil yani
marka değil önemli olan model hocam büyük çoğunlukla en büyük markaların çok kötü kartları da olabiliyorhe o bakımdan ama marka olarak en iyi ben asus biliyorum