Arama sonuçları: *

1. E

Gaming.gen.tr den sistem alacağım ama korkuyorum

Evet şans işi dediğim kargodaki duruma göre , maalesef ülkemizde güvenilir kargo firmaları pek yok varsa da bilmiyorum hizmetleri pahalı mı, amazon ve hb dışında güvendiğim yok ben de gidip depodan teslim almayı düşünüyorum bir arkadaşımın arabasıyla ya da en kötü taksiyle 100 TL fazla veririm...
  2. E

Gaming.gen.tr den sistem alacağım ama korkuyorum

Hocam ben de gaming gen tr den alacaktım korktum kargo yüzünden de gerçekten şans işi başka yerlerde de başınıza gelebilir, eğer istanbuldaysanız depodan almak mantıklı geldi bana
  3. E

10 11 k arası bu sistemi almalı mıyım beklemeli miyim

Hayırlı olsun ben bakmaya gelene kadar hızlı davranıp almışsınız bile :)
  4. E

Gaming Gen Tr Ek Parça Montajlar mı ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/113948/annadeniz-bune-amd-ryzen-5-5600x-asus-dual-geforce-rtx-3060-ti-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/...
  5. E

Umarım , teşekkürler hocam iyi günler
  6. E

Bence de yapmazlarsa da en kötü kendim alıp kendim de yaparım diye düşündüm ama gereksiz yere iş benim açımdan.
  7. E

Destek hattına yazdım da bugün pazar diye çalısacaklarını düşünmedim fakat arayayım teşekkürler
  8. E

Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi hazır sistem almayı düşündüm fakat sistemin anakartı giriş seviyesi acaba ek olarak ana kartı alsam montajını yapıp giriş seviyesi olanı yanında yolluyorlar mı ? Yoksa direk kendi hazır sistemlerini montajlayıp diğer ürünü yanda mı gönderiyorlar? Bilgisi...
Top Bottom