Asfalt Osman
80+ Silver
Dahası
Hocam hangi sistemi alicaksinizyok almadım çünkü sorun çıkarsa 1-2 ay gidiyor.
Hocam hangi sistemi alicaksinizyok almadım çünkü sorun çıkarsa 1-2 ay gidiyor.
Game garajdski neo 5t yi mu alacaksingg4 alacaktım vazgeçtim buradan almaycağım.
Ne zaman çıkacakşuan bekliyorum. Donanım arşivi bence gtx 1650 veya 1650s pc çıkaracak.
dostum her firma boyle sadece gaming gen deil ki itopyada boyle sinerji deAttığım konular ve videolardan dolayı almaktan korkuyorum sizce napmalıyım ?
Gaming.gen.TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler
Gaming.gen.TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler. Merhabalar, Gaming gen TR'nin benim sorunumu artık çözmesini istiyorum. Sipariş numaram: 77113 (cyber-10400F) Vıdeo ve fotoğraflar. En alt kısımda ekler bölümünde bir sürü fotoğraf mevcut. 1-) = Yurtiçi Kargo getirir getirmez koli incelemesi...www.technopat.net
Gaming Gen TR'den alınan kampanyalı hazır sistem bakın ne halde gelmiş!
Merhaba, Benim yaşadığım malum konuyu biliyorsunuz. Bakın az önce ne gördüm. DONANIM ARSIVI-GT1 sistemi alan arkadaş. Şimdi bu çocuğun benim yaşadıklarını yaşamasını istemiyorum. İsmi Mehmet Yiğit (Facebook'da olan isim soyisim) Resmi paylaşıyorum.forum.donanimarsivi.com
Gaming Gen TR ile YAŞADIĞIM SÜREÇ ve TÜM GERÇEKLER
Merhabalar, Gaming GEN TR'nin benim sorunumu artık çözmesini istiyorum. Sipariş numaram: 77113 (CYBER-10400F) VIDEO ve FOTOĞRAFLAR EN ALT KISIMDA EKLER BÖLÜMÜNDE BİR SÜRÜ FOTOĞRAF MEVCUT. VİDEOLAR ; 1-) = Yurtiçi Kargo getirir getirmez KOLİ İNCELEMESİ 1 2-) = Ürünün nasıl geldiğine...forum.donanimarsivi.com
Çözüldü✓ - Gaming.gen.tr Para İadesi Sağlamıyor
Gaming.gen.tr den geçtiğimiz hafta salı günü sabah sapphire nitro+ rx 6700 xt sipariş ettim akşama doğru beni aradılar ve ürünün depoda stokta olmadığını ve siparişimin iptal edileceğini söylediler anlamadığım nokta ben aldıktan sonra stokta yok yazan ürün benim siparişimin iptalinden sonra...forum.donanimarsivi.com
garantisini veremezsingamegaraj da yok böyle sorunlar.
şuan ki sistemimi burdan aldım 6-7 ay oldu problem yaşamadımAttığım konular ve videolardan dolayı almaktan korkuyorum sizce napmalıyım ?
Gaming.gen.TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler
Gaming.gen.TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler. Merhabalar, Gaming gen TR'nin benim sorunumu artık çözmesini istiyorum. Sipariş numaram: 77113 (cyber-10400F) Vıdeo ve fotoğraflar. En alt kısımda ekler bölümünde bir sürü fotoğraf mevcut. 1-) = Yurtiçi Kargo getirir getirmez koli incelemesi...www.technopat.net
Gaming Gen TR'den alınan kampanyalı hazır sistem bakın ne halde gelmiş!
Merhaba, Benim yaşadığım malum konuyu biliyorsunuz. Bakın az önce ne gördüm. DONANIM ARSIVI-GT1 sistemi alan arkadaş. Şimdi bu çocuğun benim yaşadıklarını yaşamasını istemiyorum. İsmi Mehmet Yiğit (Facebook'da olan isim soyisim) Resmi paylaşıyorum.forum.donanimarsivi.com
Gaming Gen TR ile YAŞADIĞIM SÜREÇ ve TÜM GERÇEKLER
Merhabalar, Gaming GEN TR'nin benim sorunumu artık çözmesini istiyorum. Sipariş numaram: 77113 (CYBER-10400F) VIDEO ve FOTOĞRAFLAR EN ALT KISIMDA EKLER BÖLÜMÜNDE BİR SÜRÜ FOTOĞRAF MEVCUT. VİDEOLAR ; 1-) = Yurtiçi Kargo getirir getirmez KOLİ İNCELEMESİ 1 2-) = Ürünün nasıl geldiğine...forum.donanimarsivi.com
Çözüldü✓ - Gaming.gen.tr Para İadesi Sağlamıyor
Gaming.gen.tr den geçtiğimiz hafta salı günü sabah sapphire nitro+ rx 6700 xt sipariş ettim akşama doğru beni aradılar ve ürünün depoda stokta olmadığını ve siparişimin iptal edileceğini söylediler anlamadığım nokta ben aldıktan sonra stokta yok yazan ürün benim siparişimin iptalinden sonra...forum.donanimarsivi.com
Bende almayı düşünüyorum ama mağaza çok uzakta kargoda sıkıntı olması tamamen şans işi ya bu firmayla alakalı değil kargo firmasıyla alakalı bir durumHocam ben de gaming gen tr den alacaktım korktum kargo yüzünden de gerçekten şans işi başka yerlerde de başınıza gelebilir, eğer istanbuldaysanız depodan almak mantıklı geldi bana
Evet şans işi dediğim kargodaki duruma göre , maalesef ülkemizde güvenilir kargo firmaları pek yok varsa da bilmiyorum hizmetleri pahalı mı, amazon ve hb dışında güvendiğim yok ben de gidip depodan teslim almayı düşünüyorum bir arkadaşımın arabasıyla ya da en kötü taksiyle 100 TL fazla veririm ama işim garanti olsun çünkü sistemler az buz değilBende almayı düşünüyorum ama mağaza çok uzakta kargoda sıkıntı olması tamamen şans işi ya bu firmayla alakalı değil kargo firmasıyla alakalı bir durum