Arama sonuçları: *

1. E

NiPoGi AM02 PRO AMD Ryzen 7 5700U Alınır Mı?

Sistem Gereksinimleri Kullandığımız programın sistem gereksinimlerinde en iyisi için Xeon denmiş. Bu bilgisayar yine de iş görür mü sizce? 3 bilgisayardan biri "server" amacıyla kullanılacak, bir ana bilgisayar 2 terminal bilgisayar şeklinde.
  2. E

65-70 derece dolanıyor işlemci ama videoda bir şey dikkatimi çekti Witcher'da işlemci 15W geçmiyor 1400MHz'lerde dolaşıyor. Bu işlemcinin çok kısıtlı olduğu anlamına gelmez mi? Veri işlemede, excel, internette tam performans kullanamayacağım anlamına mı gelir bu?
  3. E

Videodaki linkini attığım mini PC'nin aynısı hocam. Dediğim gibi excel, muhasebe programları ve internette dolaşmak, YouTube vesaire için kullanılacak.
  4. E

Monitör var hocam FHD. Uzun yıllar götürür mü? 5700U ısınan bir işlemci mi bilgim yok. YouTube burada teardown ve Witcher 3 testi yapmış CPU sıcaklığı fena değil gibi.
  5. E

Merhaba muhasebe işleriyle uğraşan bir ofis için bilgisayarları yenileyeceğiz, F/P mini PC yada kasa toplamayı düşünüyorduk lakin aşağıda linkini verdiğim mici PC dikkatimi çekti. Ne dersiniz işimizi görür mü? Excel, muhasebe programı vesaire yapılacak. Ekran kartından çok işlemci gücü iyi...
  6. E

Mimar için 50.000TL Hazır Sistem Tavsiyesi

Merhabalar arkadaşlar, render ve 3D tasarım amaçlı mimarlık ofisine hazır sistem kasa almam gerekiyor. Toplamaya güvenemiyorum malum piyasada çok sahte ürün dolaşıyor. Ben baya bi baktım sitelere ama en iyi kongfigürasyonu sağlayamadım kafam allak bullak oldu. O yüzden yardımcı olursanız çok...
Top Bottom