Arama sonuçları: *

1. evilmory

15K - 20K ya Hazır PC önerir misiniz

Arkadaşlar bütçem ortalama 17k ama zorlarsam 20k ya kadar çıkabilirim. Genel amacım oyun oynamak, güncel oyunları en kötü orta seviyelerde bana kastırmadan, dropsuz oynatabilsin. Ve tabii ki uzun ömürlü bir şey arıyorum. Ekran kartı Nvdia olması terciğimdir.
  2. evilmory

18000 liraya Hazır pc önerisi

Hocam istersen bir youtuberın hazır sistemini bekleyebilirsin.
  3. evilmory

20000 TL bütçe var hazır pc tavsiyeleri

hocam bence şimdilik parayı hazırda bekletin. Yakın zamanda 16k bandında çok güzel sistemler çıktı. Onlar gibi bir sistem düşürebilirseniz pc+monitör çekebilirsiniz.
  4. evilmory

15K ya bu sistem alınır mı?

Sistem bu https://www.itopya.com/ali-bicim-ivj_h23694 Alınır mı? Bütçe en fazla 16k ya kadar çıkabilir. Önerdiğiniz başka bir model var mı? (Nvdia ekran kartı olması lazım)
  5. evilmory

Aslında bütçem 20k ama bu çok iyi gibi geldi. Yine de riske atıp cumartesi çıkacak sistemi beklemek istiyorum. Belki 7500F+4060 20K ya getirebilir abdullah abi.
  6. evilmory

sistem bu https://www.itopya.com/ali-bicim-ivj_h23694 alınır mı?
  7. evilmory

Yeni çıkacak DA imzalı f/p sistem hakkında

Abdullah abi f/p sistem hakkında yeni bir story atmış. Anakartın markası Asrock gibi gözüküyor. Sizce bu sistemin hangi mağazada çıkma olasılığı daha fazla? (örnek İtopya da hiç Asrock marka bir şey kullanıldığını görmedim yani itopya olamaz) Ve sistem ddr5 değil bu üzdü.
  8. evilmory

Bir kanal sistem çıkarınca o sistem mağazalarda bulunuyor mu?

Anladım hocam. Teşeşkkür ederim.
  9. evilmory

Bir kanal sistem çıkarınca o sistem mağazalarda bulunuyor mu?

Sorum şu Bir kanal bir siteyle ortaklaşa bir sistem çıkardılar. Diyelim ki Donanım arsivi ve İtopya Saat 6 da Donanım arsivi videoyu yayınladı ve İtopyanın sitesinde sistem satışa sunuldu. Saat 6 da İtopyanın mağazalarında sistem stok da bulunyor mu? Yoksa sadece siteden mi alabiliyoruz?
  10. evilmory

Sizce Yakında 20k ya 7500F + 4060 sistem gelir mi?

Sizce yakın zamanda 20k - 21k civarında 7500F + 4060'lı bir hazır sistem piyasaya çıkar mı?
  11. evilmory

🔥🔥🔥PC HOCASI V4.1 Çıktı!

PC HOCASI V4.1'i tanıtıldı! https://www.gencergaming.com/arama?k=Pch+v4.1&utm_source=pchocasitv&utm_medium=youtube&utm_campaign=pch_v4_1 Sizce nasıl? Alınır mı?
  12. evilmory

MD3 Sistem Sizce Kaç TL Olur?

Soru baslikta
  13. evilmory

6K PC ve 144hz Monitör

Bu Devirde 6000TL ye Toplama Veya Hazır Sistem de FPS Oyunlarında 144fps Sabit Verebilen Ve 144Hz 1ms(ıps olursa güzel olur ama zorunlu degil)Monitor Arıyorum
  14. evilmory

4K - 5k ya Ne Zaman Pc Alabileceğim?

İmzamdaki Laptopu Abim Yeni Aldı Şuan İşimi Görüyor 1621718726 Xbox Seies S Düşünüyorum(gamepass için)
  15. evilmory

Ozaman Konsola Yönelmeyi Düşünüyorum
  16. evilmory

4K - 5k ya Rx570,GTX1650S Veya Rx5500xt Li Bir Sistemi Ne Zaman Alabilirim
  17. evilmory

Çözüldü✓ gamegarajın bu sistemi alınır mı? ?

Fiyatini gram haketmiyor.
  18. evilmory

7000 7500 TL Arası 144Hz 1MS Monitörlü Oyuncu bilgisayarı

7000 7500 TL Arası 144Hz 1MS Monitörlü Oyuncu bilgisayarı Arıyorum. Oyniyacağım Oyunlar: CSGO,Valorant,Gta 5,Witcher 3,COD Warzone Vb. Şimdiden Yardım Eden Herkese Teşekkürler.
  19. evilmory

4800 tl ye sistem nasildir?

qp de ryzen 5 1600+rx5500xt var ve 4800tl sizce nasıl?
Top Bottom