İnan kaç aydır bekliyorum bulamıyonca 7 k ya aldım4K - 5k ya Rx570,GTX1650S Veya Rx5500xt Li Bir Sistemi Ne Zaman Alabilirim
2-3 yıl sonra bence4K - 5k ya Rx570,GTX1650S Veya Rx5500xt Li Bir Sistemi Ne Zaman Alabilirim
2-3 yıl sonra bence
Ozaman Konsola Yönelmeyi DüşünüyorumKnk artık fiyatlar düşmez hafiften bir gevşeme olur ama öyle 4 5k ya performans bir sistem hayel artık
Bence bu piyasada laptoplar ve konsollar çok daha mantıklıOzaman Konsola Yönelmeyi Düşünüyorum
Aslında şuan en mantıklısı kendine yetecek küçük bi laptop al güzel ps4 al oynaOzaman Konsola Yönelmeyi Düşünüyorum
İmzamdaki Laptopu Abim Yeni AldıBence bu piyasada laptoplar ve konsollar çok daha mantıklı
Xbox Seies S Düşünüyorum(gamepass için)Aslında şuan en mantıklısı kendine yetecek küçük bi laptop al güzel ps4 al oyna
Hımm ozaman çok güzel konsola yönel bence bende eskiden ps4 istiyordum ama şuan istemiyorumİmzamdaki Laptopu Abim Yeni Aldı
Şuan İşimi Görüyor
ps4 yerine xbos series s daha mantıklıAslında şuan en mantıklısı kendine yetecek küçük bi laptop al güzel ps4 al oyna