Arama sonuçları: *

1. G

VATAN PC REZALET HİZMET

valla benim de servise yolladığım pc anakartında sorun cıktı gelince direkt yolladım 40 günü geçti hala yollanmadı normalde servis 20 iş günü her seferinde bilgi verilecek yazıyorlar mesajalra en son artık tınlamadılar görüldü falan atmaya basladılar bir yere başvursan bir şey olmaz olay...
  2. G

Vatan bilgisayar rezilliği

ben de servise yollayalı 35 gün falan oldu en son mesajlarıma görüldü atmaya başladılar sonra merkeze gidiyor dönüş yapılacak dediler uyguna aldık diye sevindik 40 gündür falan bekliyorum öyle değişik
  3. G

Vatan Bilgisayar Hazır Sistemler

hocam şanssızlık yaşadım aldım ama kullanamadım henüz anakartsal bir sorunu oldu direkt vatana geri yolladım servisine hala bekliyorum servis sonucunu bakalım nolacak bence de o fiyatlara tekrar düşmesi zor ama acelesi yoksa da fırsat beklemek daha mantıklı
  4. G

Vatan Bilgisayar Hazır Sistemler

aynısının thermaltake kasalı 1 tb ssd versiyonunu 22700 e aldım bu ay başında fırsatlar geliyor gibiydi o zaman çok düştü her şey de şu an o düşüş devam etmiyor gibi o günden beri onun fiyatına düştüğünü görmedim bu ikilinin
  5. G

23000Tl pc önerir misiniz?

Geçen vatanda 7500F 4060Tİ 8gb 22700 e satildi cektim ben de bir tane arada boyoe seyler dusebiliyor vatana bekleyebilirsin cok acelesi yoksa
  6. G

HAZIR KASA ALDIKTAN SONRA YAPILMASI GEREKENLER NELER

pc hocası youtube kanalı vatan bilgisayarda olacak sistem saat olarak bir şey diyemem de bugün bitmeden göreceğiz yani tetikte beklemekte fayda var ama genel beklenti 17:00 18:00 gibi ben şimdiden tetikteyim bakalım nolacak
  7. G

HAZIR KASA ALDIKTAN SONRA YAPILMASI GEREKENLER NELER

Şimdilik bir şey alma bekle akşama goat v4 geliyor alabilirsen şanslıysan onu alırsın alamazsan o zaman düşünülür başka şeyler
  8. G

Arkadaşım Bu Sistemi Almış H.O G.O?

Yeni çıkan mod art alsa 11 e üstüne 165 hz miss monitörünü de çeker 16 eder klavye şu bu da idare ederdi aşırı rezil olmuş gerçek bir arkadaşlık yap bence son kez yutub videolarından performansını izlet konuş bu yoldan dönsün son kez uğraşmana rağmen de olmazsa sen elinden geleni yapmışsındır np...
  9. G

Pc nereden almalıyım

Ankara'da itopya mağazası var oradan bakılabilir
  10. G

Pc nereden almalıyım

internetten gayet de alınır itopyadan gaminggenden sinerjiden böyle bir sürü site var ben kendi pc mi gaming genden almıştım özellikle internette daha geniş kapsamlı pcler veya hazır indirimli fırsatları yakalayabiliyorsun ikna et
Top Bottom