Neler Yeni

Vatan bilgisayar rezilliği

16yunus78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus kerem dönmez
04/07 de siparis verdim bugun siparişim elime ulaştı montajlansın demiştim hem demonte gelmiş hem kasayı göndermemisler işlemciyle m2 ssd yi anakart kutusunun içine atmışlar kutusuz diye vidyo koycam şaka gibi is yapıyorlar aradım bana yogunluk var işte bugün kargoya vercez şöyle böyle diyorlar ben 14 gün beklemişim montajlı gelcek diye neymiş yoğunluk varmış ulan bütün Türkiye hazır sistem aldi sanki bu hafta 1 kasayi adam gibi zamanında yollayamadılar yarın kasa gelecekmiş onu alcam kendim toplamicam vatana gitcem orda toplattirip test ettircem çünkü bu işlemci böyle gelemez bişey olma riskini göze alamam sizce ne yapmalıyım?

Vidyo uzun diye yollayamiyormusum ama baya anakart kutusunda üstte duruyor.

exa_tr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Sedat Eren
04/07 de siparis verdim bugun siparişim elime ulaştı montajlansın demiştim hem demonte gelmiş hem kasayı göndermemisler işlemciyle m2 ssd yi anakart kutusunun içine atmışlar kutusuz diye vidyo koycam şaka gibi is yapıyorlar aradım bana yogunluk var işte bugün kargoya vercez şöyle böyle diyorlar ben 14 gün beklemişim montajlı gelcek diye neymiş yoğunluk varmış ulan bütün Türkiye hazır sistem aldi sanki bu hafta 1 kasayi adam gibi zamanında yollayamadılar yarın kasa gelecekmiş onu alcam kendim toplamicam vatana gitcem orda toplattirip test ettircem çünkü bu işlemci böyle gelemez bişey olma riskini göze alamam sizce ne yapmalıyım?

en yakın vatan mağazasına git yardımcı olmak zorundalar

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Eren Erkaşda
benim de bugun 14. gün. elime henüz kutular ve ekran kartı ulaştı

16yunus78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus kerem dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kutusuz gonderiyorlardi onlar zaten
Evet onu biliyorum zaten kutusuz olarak satılıyor ama kutusuz işlemci alınca avucunu actirip islemciyi koymuyolar onun koruma plastiği falan oluyo bu bildiğin kartonun üstüne dümdüz işlemciyi koymuşlar

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Mehmet B
Hocam magazada bozuk çıkarsa yine bir şey yapmazlar o kadar rezil bir firma yani
Bence direk iade gönderin başka yerden satın alın veya vatanın magazasından alın

16yunus78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus kerem dönmez
benim de bugun 14. gün. elime henüz kutular ve ekran kartı ulaştı
Evet bugün kasayi kargoya verceklerini soylediler banada yarın vatanda toplattirip test ettircem artik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam magazada bozuk çıkarsa yine bir şey yapmazlar o kadar rezil bir firma yani
Bence direk iade gönderin başka yerden satın alın veya vatanın magazasından alın
Yani ama benim faturamda montajlı olmasını belirttiğim görünüyor ben kargolari falan acarken hep video çekerim yine çektim sıkıntı olursa şikayetimden her türlü haklı çıkarım diye düşünüyorum

16yunus78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus kerem dönmez
Benim sistem 25 gündür kargoya dahi verilmedi
Baya sorumsuz bir firma müşteri hizmetlerinden her gün aramanı tavsiye ediyorum her gün ara işte bugün 25. Gün oldu 7-8 gün diyordunuz siparişimin durumunu öğrenmek istiyorum gibisinden 2. Arayışında falan yarın kargoya veriyoruz derler

Clayz

80+ Silver

cevrendekı vatan magazasına gıt

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Mağazadan almak varken neden eve siparişi seçiyorsunuz ki? Gidin mağazaya orda siparişi verin ödemeyi yapın 1 hafta bekleyin gelsin. Sonra montajlarlar oraya giderseniz gözünüzün önünde montajını yapar kutular, kutuyu mega boy poşete koyar size teslim ederler. Yani mümkünse lütfen mağazadan yapın alışverişi. Sonra sipariş öyle böyle diye yazıyorsunuz hem siz üzülüyorsunuz (haklı olarak) hem adamlara laf gidiyor. Herhangi bir çalışan değilim ama biz mağazadan yaptık işlemleri. Ordanda aldık eve gittik. Şahsi algılamayın birde yazdığımı.

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
ben de servise yollayalı 35 gün falan oldu en son mesajlarıma görüldü atmaya başladılar sonra merkeze gidiyor dönüş yapılacak dediler uyguna aldık diye sevindik 40 gündür falan bekliyorum öyle değişik

16yunus78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus kerem dönmez
Mağazadan almak varken neden eve siparişi seçiyorsunuz ki? Gidin mağazaya orda siparişi verin ödemeyi yapın 1 hafta bekleyin gelsin. Sonra montajlarlar oraya giderseniz gözünüzün önünde montajını yapar kutular, kutuyu mega boy poşete koyar size teslim ederler. Yani mümkünse lütfen mağazadan yapın alışverişi. Sonra sipariş öyle böyle diye yazıyorsunuz hem siz üzülüyorsunuz (haklı olarak) hem adamlara laf gidiyor. Herhangi bir çalışan değilim ama biz mağazadan yaptık işlemleri. Ordanda aldık eve gittik. Şahsi algılamayın birde yazdığımı
Yok yanlış anlamam ama en yakın vatan magazasiyla aramizda yaklasik 150 kilometre falan var bi sipariş için 300 kilometre gitmek pek mantıklı gelmedi bide onu tekrar almak için bi 300 kilometre daha vatan yakınsa dediğiniz makul tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok yanlış anlamam ama en yakın vatan magazasiyla aramizda yaklasik 150 kilometre falan var bi sipariş için 300 kilometre gitmek pek mantıklı gelmedi bide onu tekrar almak için bi 300 kilometre daha vatan yakınsa dediğiniz makul tabii ki
De şimdi essek gibi gitcem tabi ama yapacak bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,719
Üyeler
166,072
Son üye
Reul
Top Bottom