Arama sonuçları: *

1. imribiy

İntel arc A750 ve 12100f darboğaz oranını bilen varmı

Güzel kombinasyon, bu ikiliye ne kadar vereceğini de belirtirsen belki daha iyisini önerebiliriz.
  2. imribiy

AMD R5 5500-B450M-HDV-ASROCK RX6600 Challenger-KINGSTON 16GB-512GB SSD alınır mı

Anakartı aradaki ufak farkı verip B550M-HDV al, ileride işlemci değiştirdiğinde pcie4 desteğin olmuş olur.
  3. imribiy

Sizce kazık yemiş miyim?

Kazıklık bir şey yok. 12500 liraya 3. nesil i5li GT730lu sistem satsalardı o zaman kazıklandın derdim. Onun dışında fiyatlar 3-5 aşağı yukarı oynar bunu kafaya takmamak lazım.
  4. imribiy

Si̇stem Öneri̇si Bütçe 17k Esnek

Hazır sistem mi olması lazım? Kendin toplayabilir misin veya birine toplatabilir misin?
  5. imribiy

Bu fiyata bu sistem alinir mi

O monitöre 6k vermek gibi bir hata yapma
  6. imribiy

GencerGaming R5 3600 & 1050Tİ sistem alınır mı?

ben o civarda bir bütçeyle ekran kartını ikinci el alırım, gtx 1060 veya rx 580
  7. imribiy

Çözüldü✓ Yeni Sisteme Ekran kartı AMD, Nvidia?

aynı sistemde 3060ti, 6800xt ve 3070 kullanmış birisi olarak nvidia diyorum. amdde ne yaparsan yap bir micro stutter sorunu mevcut. moreclocktool, morepowertool, statik oc, farklı sürücüler, hdcp açma kapama ne bulduysam denedim ama nihai bir çözüm bulamadım.
  8. imribiy

Bu sistem sizce dengeli mi olmuş ?

CS:GO, Valorant oynayanlar için işlemci o ekran kartına biraz yetersiz gelebilir onun dışında başarılı olmuş
  9. imribiy

Ultima 6700xt alınır mı?

Bu kasanın hava sirkülasyonu baya iyi, sadece itx değil matx desteği de vermesi baya iyi. 360mm radyatör falan da takılabiliyor benim dream kasa oldu, full atx kullanmasam çoktan geçmiştim :kedi:
  10. imribiy

Ultima 6700xt alınır mı?

Yukarıdaki 12400F'li alınır, aradaki farka değer
Top Bottom