ULTIMA-DUAL6700XT / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
ULTIMA-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
www.gaming.gen.tr
Dostlar almak istediğim sistem yukarda ama kafama takılan bir kaç ufak detay var.
Öncelikle işlemciyi 5600 e çıkartıp, psu yu 650w asus ile degistirip, kasayi da asus gt 301 ile degistireceğim. Fakat sorun şu ki anakarta bir turlu karar veremedim. Ssd de keza öyle. Ssdnin benim icin cok guclu olmasina gerek yok. Depolama alani 1 tb olsun hizi dusuk olsa da olur. Ama galiba 1tb kingston pci 4 istiyormuş. Psi 4 istemeyen wd green 1tb var.
Hangi anakarti almam gerektigi konusunda hicbir fikir sahibi degilim ve gercekten yardima ihtiyacim var. Pci4 ozelligi tasiyan seceneklerdeki asus pro b550 ve asus prime b550mk hakkinda pek iyi seyler okumadim. Ote yandan pci 4 ozelligi tasimayan anakartlar alinir mi alinmaz mi gercekten cok kararsizim ve kafam karisik.
Yardimci olursaniz minnettar olurum. Ayni zamanda bu fiyatlarda (15.000-18.000₺) arasi sistem onerilerine de açığım. Herkese iyi ramazanlar.