Arama sonuçları: *

1. kediyebagiranadam

PerfEdge 5A Sistem Test Sonuçları Nasıl?

Hocalarım tekrardan merhabalar. HWinfo64 ile bir ölçüm gerçekleştirdim. Kasam bilgisayar masalarında bulunan alttaki haznedeydi. Orada bir ölçüm yaptım 20 dakika Cyberpunk 2077 2k Ultrada. Kasa bilgisayar masasının altında bulunan haznedeyken; CPU: Asgari: 79.9 Maksimum: 83.8 Ortalama: 81.7...
  2. kediyebagiranadam

Hocam kasanın soğutma performansını pek beğenmiyorlar zaten ekstra olarak sıcak havalarla birleşince normal olamaz mı? Ya da ekran kartıyla işlemci de bir sorun mu var
  3. kediyebagiranadam

Hocam başka fikri olan varsa paylaşsın lütfen
  4. kediyebagiranadam

Hocam sen ayrı bir konu aç istersen. Şimdi baktım hocam CYBERPUNK 2077 de ekran kartı ortalama 78 derece ve %100 kullanımı var ayrıca dönüş hızı maksimum 2400 lerde ortalama 2200 lerde 1751228494 Bir de bildiğim kadarıyla kasa fanları PSU'ya bağlı 1751228512 Yani ölçemiyorum
  5. kediyebagiranadam

Odanın içi 28-30 derece ve üstü olduğunu düşünüyorum hocam ölçü aletim yok hissedilen öyle gibi duruyor. oyundayken bakayım fan hızlarına
  6. kediyebagiranadam

Kasanın önü mesh değil hava alacak delikleri var fakat. önde 3 arkada 1 fan bulunuyor, araştırdığımda soğutma konusunda çok önerilmeyen bir kasa olduğunu görmüştüm, üstüne mevsim sıcaklıkları ile bu derecelere geliyor ama şimdi kafamda oturdu anormal bir durumun olmadığı
  7. kediyebagiranadam

Anladım. İnternette hava sıcaklığının işlemci ve ekran kartı sıcaklığı ile zerre alakası yok yorumları görmüştüm o zaman bu yorumlar gerçek dışı oluyor. Tamam hocam çok sağolun
  8. kediyebagiranadam

Hocam şehirde hava 35 derece, odanın daha sıcak olduğuna eminim. Ama olabilir bende biraz şüphelendim bu yüksek değerlerde 1751220471 Doğru hocam. Test 1 dakikalıktı aslında, şöyle 15 dakika bir denemek gerek belki
  9. kediyebagiranadam

Değil mi hocam? "Bilmiyorum"
  10. kediyebagiranadam

Phantom spirit nedir hocam, ayrıca evet bulunduğum oda inanılmaz sıcak, vantilatör karşısında bile terliyorum
  11. kediyebagiranadam

Hocam çok teşekkürler. Baktım, tek tek daha sonra yapay zekaya da yorumlattim sistemde bir sorun yok, internettekilerle aynı sadece oyunlarda ısınması çok mu diye kararsız kaldım. Cyberpunk, Rdr2 bu oyunlarda 80-82 hatta işlemci çok nadiren 85 i gördüğü oluyor yani işlemci ortalaması benim...
  12. kediyebagiranadam

Merhabalar Donanım Arşivi'nin [H2 id='PerfEdge+5A']PerfEdge 5A [/H2] isimli hazır sistemini aldım ve sistem testlerini gerçekleştirdim. Sizce test sonuçları nasıl? İki adet oyun testi "RDR2" "Cyberpunk 2077" Ve 3Dmark, CinebechR23 Multi-Single Core, CrystalDismark, Furmark testleri mevcut...
  13. kediyebagiranadam

Çözüldü✓ Bu sistemi alıyorum son karar mı

Ayrıca PSU almadan önce muhakkak izlemeniz gereken bir rehber videosu atıyorum
  14. kediyebagiranadam

Çözüldü✓ Bu sistemi alıyorum son karar mı

Hocam kasayı bilmem ama monitör seçimi harika. 1 ay günde 1-2 saat boyunca araştırarak aldım bende aynı monitörü. Onlarca sayfa teknik incelemeler okudum. En son Rtings.com'da F/P açısından ortalama 200 monitör arasında genel ortalamada 1. olduğunu görünce almıştım Şimdiden hayırlı olsun:)
  15. kediyebagiranadam

40.000 TL sistem önerisi

Hangi oyunları oynuyorsunuz?
  16. kediyebagiranadam

25-30 Bin TL Arası Sistem Tavsiyesi

Yok hocam, 2k sistem için yetersiz olur. 7700XT li bir sistem alacağım. Hem sizde önermiştiniz
  17. kediyebagiranadam

İşte cesaret edemiyorum :D Herkes alır satar sorun olmaz benim şansıma lanetli mal gelir, dolandırılırım :')
  18. kediyebagiranadam

Aslında mantıklısı bu ama neredeys ilk kez yapacağım ve 2. eldeki riske girmek çok istemiyorum. Bozuk çıkar, uğraştırır gereken dikkati veremem, anlayamam vs diye
  19. kediyebagiranadam

Daha pahalıya gelmez mi hocam öyle?
Geri