Arama sonuçları: *

1. K

SUPER 7000 sisteme hangi özelleştirmeleri yapmalıyım?

Valla 47 bile çok zorlayacak 6 ay sonra da kız istemeye felan gideceğim :D Şuan bekar evindeyken hallediyim, beni 3-4 sene götürsün masraf yaptırmasın. :D İlerleyen zaman da bi 2k monitör sonrası, hayırlısı :D
  2. K

Valla imkanları zorlayıp, bir şeyler daha fazla zam yemeden alayım dedim. Zaten 6 ayda öderken ekonomi yine sallantıya girer :D O halde şu şekilde sistemi alıyorum.
  3. K

İlk sayfa da arkadaşın attığı gibi yapabilirim maksimum. Zaten axess 2+4 taksit ile alacağım. 47.3 oluyor.
  4. K

Bir kere alıp tam almak istediğim parçalardan biridir anakart. O zaman sanırım onu ekleyeceğim. O anakart üzerine 3-4 sene sonra biraz teklemeye başlayınca istediğim işlemci ve ekran kartını rahatlıkla takabilirim sanırım.
  5. K

biostar b650 bu istekleri karşılamaz mı? Bir de SSD twinmos ve netac iki firmayı da bilmiyorum. İşimi görür mü ?
  6. K

Benim de maks yapabileceğim buydu zaten. Sadece X670 için fazladan 1700 TL vermeli miyim? Ona karar veremedim.
  7. K

Hangi özelleştirmeleri yapmam mantıklı olur? kesin bir karara bağlayıp öyle sipariş vereyim :D Sonra pişman olmayayım. Zaten taksit ile alacağım.
  8. K

x670 yapmasam bir şey kaybeder miyim? ramleri de cl36 6000mhz gskil düşündüm. 1708445444 2tb şuanda gerek yok ya, daha sonra uyguna m2 bulursam alır takarım. biostar da 2 tane m2 slotu olması lazım zaten.
  9. K

Bütçe 43-44K , ssd ve ramleri yükselticem. Onun dışında anakartı yükseltmeli miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Sistemi alacağım. https://www.gamegaraj.com/urun/super-7000/
  10. K

40k bu sistem alınır mı daha iyisi beklenir mi?

bu bilgi nerden geldi gerçek mi :D
  11. K

40K BÜTÇE, HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ, YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?

B serisi biraz pahalı kaçabilir dediğim gibi ama güzel fiyat denk gelirse denerim. Gamegaraja güvensem 40.300e var bi sistem ama parça kalitesi hoşuma gitmiyor. ilerde satmak istesem o da sıkıntı olur. dün 40kydı ama türkiye de her dk zam :D Bütçe de anca 40-41k
  12. K

Bu fiyata en iyi bulabildiğim sistem bu oldu, + olarak ram'e bütçem yetmezse bir kaç ay sonra bir tane daha alabilirim. Anakart da b serisi yaptığımız zaman fiyat çok daha uçuyor sanki :/ gamegaraj da bir sistem var, onun da marka kalitelerine çok güvenemiyorum. Firma çok güven vermiyor bana...
  13. K

Tamam kanka bakacağım teşekkürler. başka alternatif öneriler varsa bekliyorum arkadaşlar
  14. K

Arkadaşlar bütçe 40k, çok geçmezsek iyi olur. olabildiğince 40k içinde kalmaya çalışalım. belki 41k olabilir. https://www.gaming.gen.tr/urun/413890/vulcan-4070super-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Ben bu sistemi buldum...
  15. K

4070 sisteminde değiştirmem gereken parça var mı ?

Nerde dediler onu yav :D bende sistem bakınıyordum.
  16. K

35-40k Bütçeye hangi hazır sistem alınmalı?

Bilmiyorum hocam, bunun için başka bir konu açabilirsin. Sistem önerilerine hala açığım.
  17. K

40.400 olmuş oda, 1tb ssd yapsam 41.3 felan yapacak :( lanet olasıca tr ekonomisi.
  18. K

Ben hala 40 sanıyorum ahahah, 2-3 gündür bakıyordum :D:D Hepsini zamlamışlar üzdü, ne yapcam şimdi :D haftasonu indirimi getirirler mi ki
  19. K

https://www.gaming.gen.tr/urun/413890/vulcan-4070super-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-12gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu nasıl olur? Daha sonra elime para geçince ram eklerim?
  20. K

Ekran kartı nvidia olması tercihim. Teknolojilerinden kaynaklı.
Top Bottom