asafiso
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 20
- İsim
- Asaf Fiso
- Bütçe
- 41000
alacağım sistemde özellikle rx 7800xt olmasını istiyorum ve bu sistem şuanki hazır sistemler arasında en uygunu sizce bu sistem bu fiyata alınır mı yoksa donanım arşivi veya pc hocası gibi kanallardan hazır sistem beklemeli miyim ? bahsettiğim sistemde sıvı soğutucu sonradan çıkarılıp aynı fiyattan verildiği için sanki yeni bi hazır sistem yapılsa sıvı soğutucu dahil olup daha uygun olabilirmiş gibi geliyor bu da beni daha f/p bir hazır sistem bekletmeye sürüklüyor ama o da çok büyük bir risk sizce ne yapmalıyım ? tavsiyelere açığım herkese teşekkürler
37.799 luk sistem yapacağım sıvı soğutma özelleştirmesi ile 40.568 TL'ye denk geliyor
sistemi sıvı soğutucu olmadan alıp sizce sıvı soğutucu sonradan daha uyguna alınabilir mi
biliyorum çok uzun yazılar yazdım ama şu pc arayışından kurtulup rahatça oyunumu oynamak istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara tekrardan teşekkürler
GAMING-TUF7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Radeon TUF RX 7800 XT GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
GAMING-TUF7800XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 7500F MPK ve ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
37.799 luk sistem yapacağım sıvı soğutma özelleştirmesi ile 40.568 TL'ye denk geliyor
Thermalright Frozen Notte 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu
Thermalright Frozen Notte 240 ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu
www.gaming.gen.tr
sistemi sıvı soğutucu olmadan alıp sizce sıvı soğutucu sonradan daha uyguna alınabilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
biliyorum çok uzun yazılar yazdım ama şu pc arayışından kurtulup rahatça oyunumu oynamak istiyorum yardımcı olacak arkadaşlara tekrardan teşekkürler