Arama sonuçları: *

1. K

En uygun sistemi bul: enucuzsistem.com (Fiyat geçmişi ve Taksitli Fiyat Karşılaştırma geldi)

Güzel olmuş, bir mühendis olarak da ekstra olarak beğendim. Response time da güzel bence
  2. K

5070Tİ+7800X3D-9800X3D Lİ HAZIR SİSTEM İNDİRİMİ SAĞLAMSA ÖNERİRMİSİNİZ

Biostar ile alakalı çok iyi yorum görmedim, açıkcası almışken tam alıp devam etmek gerektiğini düşünüyorum. Bunun pişmanlığını yaşıyorum şuan mesela :D
  3. K

5070Tİ+7800X3D-9800X3D Lİ HAZIR SİSTEM İNDİRİMİ SAĞLAMSA ÖNERİRMİSİNİZ

Anakart olarak B650M-R almayın eğer imkanınız varsa. Type C yok, wifi yok bt yok. İlk fırsatta değişeceğim bende verim alamadım pek.
  4. K

Bu bilgisayarı sipariş ettim kargo bekliyorum.

intel varsa bana müsade, şaka bir yana hayırlı olsun.
  5. K

VALORANT EN AZ 650+ FPS Lİ SİSTEM ÖNERİSİ

360hz Asus Rog https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg259qns-24-5-0-3-ms-full-hd-g-sync-freesync-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,699899335.html
  6. K

Gaming gen güvenilir mi

Güvenilir, imzadaki hazır sistemi ordan almıştım. Gerekli desteği de hızlı sağlıyorlar.
  7. K

M4 Mac Mini için Harici SSD Önerisi.

bende arıyorum
  8. K

61.000 tl hazır sistem önerisi

Teşekkür ederim, sistem çok güzel bu fiyata. Daha önce 65k'ya sistem dizmiştim profilimden girip son postuma bakıp yorumlayabilirsen sevinirim. Kaliteli olsun diye dizmiştim.
  9. K

Üzmeyebilir evet o konuya bir şey demiyorum ama fiyatının düşük olmasının bir bedeli vardır diye düşünüyorum. Garanti servisleri vs mi kötü bir problem çıksa muhattap bulabilir miyim soruları kafamı kurcalıyor. Ayrıca hangi sistem üzerinden oluşturdunuz link atabilir misiniz?
  10. K

Bu sistem ve diğerleri özelinde bir şey sormak istiyorum. INNO gibi markaların GIGABYTE tarzı büyüklerden ciddi fiyat farkı var, bu neyden kaynaklanıyor. Bende sistem dizmeye çalışırken daha kaliteli olmasına da özen göstererek yapıyorum ancak 7600li sistem bu fiyata geliyor. Cidden biraz daha...
Geri