En uygun sistemi bul: enucuzsistem.com (Fiyat geçmişi ve Taksitli Fiyat Karşılaştırma geldi)

Sadece hazır sistemler var galiba şuan
Sende akakçe gibi yapsan mükemmel olabilir tek tek parça fiyatlari gözükse falan
Hocam güzel fikir fakat akakçe bu işi mükemmel olmasa da yapıyor o yüzden önce yapılmayan kısmı hazır sistem işini en iyi haline getirmeye çalışıyorum zaten tek kişiyim o yüzden yavaş ilerliyorum

Güzel olmuş, bir mühendis olarak da ekstra olarak beğendim. Response time da güzel bence

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
eline sağlık

herkesin kullanabileceği şekilde yapmışsın çok güzel olmuş.Gerçekten sıcak fırsatlar olan website yapabilir misin ....
Sıcak fırstlar derken forumdaki kategori gibi sıcak fırsatları geldikçe paylaşmaysa bunu yapan telgram sayfaları var ve baya iyi çalışıyorlar zaten takibi bence zor bir iş birinin içerigi de kontrol etmesi yönetmesi gerekir ne yazık ki

Çok güzel olmuş hayırlı olsun. Reklam da alsan ve instagramda reklamını yapsan yürür gider ilerde. Belki firmalar tıklamaya göre yönlendirmeyle komisyon da verir. Cidden böyle siteler şart ya . Ama şeyi çok merak ettim mesela bütün sitelerdeki RTX 5090ı nasıl okuyor site ? Nasıl anlıyor onun kodu nasıl bir şey acaba

Eline emeğine sağlık.

Çok güzel olmuş hayırlı olsun. Reklam da alsan ve instagramda reklamını yapsan yürür gider ilerde. Belki firmalar tıklamaya göre yönlendirmeyle komisyon da verir. Cidden böyle siteler şart ya . Ama şeyi çok merak ettim mesela bütün sitelerdeki RTX 5090ı nasıl okuyor site ? Nasıl anlıyor onun kodu nasıl bir şey acaba
Projeyi geçen sene arkadaşlarım için yazdığım bir hobinin devamı olarak geliştirdim. Şimdilik ticari bir beklentim yok, fakat ileride olmasını umuyorum. Sosyal medyada reklam vermeyi de düşündüm; ancak mevcut versiyon bana yetersiz geliyor. Kafamdaki birkaç özelliği ekledikten sonra bazı denemeler yapmayı planlıyorum.

Ürünleri okuma kısmı ise biraz karmaşık. Firmaların aynı ürünü farklı şekillerde yazması büyük sorun yaratıyor. İlk günden beri en çok revize ettiğim bölüm burası oldu. Örneğin, “Geforce” yazan da var, sadece “RTX 5090” yazan da, “Nvidia 5090” diyen de. Ayrıca “Ti” ibaresi olan ve olmayan modellerin birleşik ya da ayrı yazılması da karışıklık çıkarıyor. Şu anda, örneğin “5060 Ti 16GB” ile “8GB” olan modelleri tam olarak ayırt edemiyorum. Hata oranını epey düşürdüm ama hâlâ kusursuz değil.

Ürünleri tek tek sayfaları açıp okuyarak kaydediyorum; bu da oldukça zaman alıyor. Bu nedenle ürünleri ancak 2-3 saatte bir güncelleyebiliyorum.

Ben burdan faydalanarak sistem satın aldım. Teşekkürler güzel çalışıyor. Başarılar diliyorum güzel proje
Bir kaç kişi daha yazdı böyle beni fazlasıyla motive etti diyebilirim hayırlı olsun şimdiden yorumunuz için de teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,781
Üyeler
185,950
Son üye
BUGRA66
Geri