Evet 2k ve hikayeli için 9070xt çok tatlı olur. İşlemci 7500f zaten daha aşşağısına düşme zaten en giriş am5 işlemci sayılabilir fp olarak. Anakartıda çok kasma al geç uygun olanı zaten 7500f e hepsi rahat rahat yetecek ben en giriş seviye anakartla en güçlü işlemciyide kullandım sorun olmuyoe
Markaya takılırsan performanstan kısman gerekecek bu bütçede 9070xt en mantıklı seçim olur özellikle hikayeli oyun için. Eğer anakarttı m2 di soğutmaydı onların kalitelisini alayım dersen ekran kartını 5070e düşürmen gerekecek tabi bunuda kimse yapmak istemez.
Bu bütçeye pahalı geldi gözüme, 1000w psu gereksiz ve samsung alacaksın diye bir şey yok evet kaliteli ama abartı pahalı. Kingston kioxia xpg blade bunlarda alınır
İşte uyardım umarım beynini kullanır. Biraz eşşeklik var. 50k bütçesi var monitör ekipman dahil. Gidip 3-4k lık mouse bakıyor diyorum 7k ya monitör al idarelik 5k ya da ekipmanları al 38-40k lık sistem al. Dinlemiyor
Beyler arkadaş sistem arıyor hazır ince hesaptan. Benden de yardım istedi bende önerdimde sizede danışayım. Çocuğun tek bir şartı var nvidia istiyor ekran kartını🥱
Ne bekliyon reis 5060 8gb sistemler 24bine var biraz indirim kovalasa ki kovalamak zorunda 20k bütçesi olan adam 22-23e alır 5060 sistemi. Senin sistemin hem 2.el hemde 5060 ın yanından geçmez o yüzden 12-14 cicarı dedim