Arama sonuçları: *

1. S

RTX 4060 ve ryzen 5 5600lü sistem açıklamaya bakın alınır mı?

Soru-cevap kisminda hangi marka parcalar kullanildigi yazilmis fakat ben parcalarin sifir oldugunu dusunmuyorum. Bu sekilde satis yapan cok yer var cogu zaman parcalar ikinci el garantili veya garantisiz oluyor. Garantisi benim hesabina geliyor kisacasi :)
  2. S

Vatandan hangi HAZIR KASAYI alayım

Acelesi yoksa indirimleri bekle. Bu sistemlerin benzerlerini 25-26K' ya satmisligi var Vatan'in. Onun haricinde ikisinin de birbirinden buyuk farklari yok belki Xigmatek'in PSU daha iyidir. @kaşmerli oguz pesin fiyatina 3 taksit oldugu icin Vatan'dan almak istiyordur.
  3. S

Topladigim sistem nasıl arkdaslar

ARC750' e 2K monitor? Film izlemelik sistem olmuş daha çok. Yani hazır dizsen daha ucuza geliri geçtim, bilen biriyle dizsen en kötü sistemde 4060 7500F kombinasyonu olurdu yani ekran kartı dandik, ramler dandik ama gidip 5K'lık PSU koymuşsun. İleride sistem güncellemek için yaptın desem AM4...
  4. S

Çözüldü✓ 25K Hazır Sistem Önerilerinizi Bekliyorum

Üstteki vatan sistemi daha iyi olur gpu 4060Ti olduğu için ama ileride sistem güncellerim DDR5 kullanayım derseniz Dark sistem de olur. Su an icin performans olarak üstteki ama ileriye dönük Dark olanı seçin.
Top Bottom