Arama sonuçları: *

1. umix

65-70k arası güçlü hazır sistem önerisi

5000 serisi neden alsınki elindekini satıp ? vramler aynı ayrıca 5000 serisine özel bir teknolojide yok ve bu 5000 serisi dediğiniz kartlar ucuzamı çıkacagını sanıyorsunuz. 3000 serisinden 4000 serisine gecerken dlss olayı vardı da bunda öyle bir durum yok. bu dlss yazılımlarını 6 ayda bir...
  2. umix

Gamegaraj R7 9700X RTX 4070S Sistem Alınır mı?

tam adamına sordun su an 1080 p monitörle kullanıyorum benzer sistemim. al bak hatta bu video benim supreme ayarlarda indiana jones. ayar falanda yapmadım direkt girdim. sata ssdye kurulu oyun şartlar hep kötü yani ama sorun sıfır sorunun cevabı 1080 p oynarsın sorun olmaz.
  3. umix

sana yarın o kasanın resmini atarım salondaki sistemimde var. buz gibi calısıyor ama bende sıvı soğutucu var. zaten bir kasadan ne beklersinki mesh olsun 750+ üstü olsun.
  4. umix

o görseldeki kasa yeter bence. 750+80 mesh kalitelidir. ama rgb değişmiyor haberin olsun rainbow sadece.
  5. umix

bak ben 2 markanın 4070 super kartını deneme şansı yakaladım, iyi dedikleri galaxla 75 dereceye cıkıyordu kart ısısı, ısınıyor dedikleri ventus 65 üstünü görmedi her yazılana aldırma. palit her türlü işini görür düsünme yani.
  6. umix

ben sana ne dedim hocam; bu ekran kartlarının en kötüsü 24 k en iyisi ( 3 fanlı) 36 k bunları karşılaştır eğerki aralarında 5 dereceden fazla cıkarsa ben boşuna aylardır araştırmısım. bu markaların kartları genelde aynı işi görür, paran varsa asus msi alırsın yok ben kazık yemek istemiyorum...
  7. umix

net alınır. pahalı yazanlara bakma onlar aylarca bedava sistem kovalamaya calısıyor. bunlara 35 k fiyat bandında 4070 s sistem versen son ne olur abi derler. hayır eleştirmek icin parça aradım bulamadım. ekran kartı zaten 4070 s işlemci desen 10 numara kasa desen iyi ramler 32 ssd 1 tb...
  8. umix

HAZIR SSİTEM BULDUM SİPARİŞ VERİCEM YARDIM EDERMİSİNİZ

yani o ekran kartına 2k yakışır. 1734616971 ram tek slot 16 var mı baksana seceneklere
  9. umix

al gitsin düsünme bile mükemmel olmus. ram sonradan alırsın zaten 2k ayarlayıp acelesi yok 32 gb olur edit tek 16 ram varsa seceneklerde tekli yap.
  10. umix

ek olarak kasayı xpg 750 +80 mesh olanla değiş 10 numara sistem
  11. umix

45 k paran olsa 4070 superli güzel sistemler var hiç çıkma şansın yokmudur?
  12. umix

Zenith 4070 Ti Super Hazır Sistem Alınır mı?

750+80 gayet iş görür hocam.
  13. umix

o seçeneklerde tek alınmayacak model ve marka frisby onun dısında hepsi iyidir.
  14. umix

kasa dısında sistem gayet güzel.
  15. umix

51K 4070Ti Super Sistem

uzun süredir gördüğüm en fp sistem. bu paralara 4070 super toplanıyor ve bu gibi aşırı fp sistemler her zaman gelmez.
  16. umix

40k sistem tavsiyesi verirmisiniz

arkadaşın attığı sistem güzel ama o anakartın kesin değişmesi lazım işlemci AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci anakart ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI mATX Anakart soğutucu thermalright sıvılardan birisi ram ve ssd sonradan kendinde...
  17. umix

Pc Hocası Sistemi veya İtopya

ondada pek sorun olmaz. bak burada 3/5 derece icin kartı kötü ilan ediyorlar, bilgisayar bölümünde takılanlar bilir. o işlemci dedikleri kadar yanıp tutusmaz normal kullancılar bunları görmez bile. bak sana söyle örnek verim mesela 4070s en kötü dedikleri kartı 24k en iyi 3 fanlılarda 36 k...
  18. umix

7600 gayet güzel bir işlemci bütün sistemlere 7500 öneren adamlar bir üst modeli 7600'mü eleştiriyor :D forumda yazılanların tam tersini yapmak lazım onu anladım ben artık. Bende iki tane sistem var Birinde 7600 işlemci var en baba oyunları oynuyorum daha 65'in üstünü görmedim. hatta...
  19. umix

vallahi sende haklısın az para değil ama söz konusu sistemde kötü değil. ama neyse sen bildiğini yap etkilemeyelim.
  20. umix

kanka kol bacak almıyorsun neden stres yapıyorsun ki? bu ürünler gelir gider 2/3 sene kullanır satarsın. beklemek manasız itopyada olan sistemi al ramide dediğim yerden siparis et keyfine bak.
Top Bottom