- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rgb umrumda değil hocam oyunları çökmeden oynayabileyim yetero görseldeki kasa yeter bence. 750+80 mesh kalitelidir. ama rgb değişmiyor haberin olsun rainbow sadece.
Rgb umrumda değil hocam oyunları çökmeden oynayabileyim yetero görseldeki kasa yeter bence. 750+80 mesh kalitelidir. ama rgb değişmiyor haberin olsun rainbow sadece.
sana yarın o kasanın resmini atarım salondaki sistemimde var. buz gibi calısıyor ama bende sıvı soğutucu var.Rgb umrumda değil hocam oyunları çökmeden oynayabileyim yeter
Valla hocam haklısınız. Bir sorum olacaktı ben bu sistemi yaklaşık 6-7 aylığına 1080p monitörde kullanacağım ciddili darboğaz sorunu yaşar mıyım?sana yarın o kasanın resmini atarım salondaki sistemimde var. buz gibi calısıyor ama bende sıvı soğutucu var.
zaten bir kasadan ne beklersinki mesh olsun 750+ üstü olsun.
tam adamına sordun su an 1080 p monitörle kullanıyorum benzer sistemi akıyor bildiğin..Valla hocam haklısınız. Bir sorum olacaktı ben bu sistemi yaklaşık 6-7 aylığına 1080p monitörde kullanacağım ciddili darboğaz sorunu yaşar mıyım?
pahalı alttaki sisteme bakSelamlar, Yeni bir sistem alacağım için hazır sistem bakıyordum. Gamegarajda bu sistemi bulduktan sonra özelleştirerek böyle yaptım. Sizce alınır mı? ( Bütçe max 54k)
Alıntıyı görüntüle
Hocam attığınız sistem güzelde 650w yetersiz gibi geldi biraz alternatif olarak ne önerirsiniz.pahalı alttaki sisteme bak
Hocam attığınız sistemde kasayı en düşük 750w olan versiyona cekersem ve sıvı soğutucu eklersem 200 tl farkla incehesap daha ucuz oluyor fakat ekran kartı markası palitten gainward'a dönüyor hangisi daha iyi bilemedim.pahalı alttaki sisteme bak