Itopyadan hazır sistem alınır mı

pahalı geldi bi tık daha uygun sistemler var 9060xt aynı sistemin 34 ki gibi fiyatlara bulabiliyosun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu paraya 5060ti bulabiliyorsun

arkadaşlar selamlar https://www.itopya.com/beta-budget-...-xt-16gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-amd-rade_h29678 bu hazır sistemi düşünüyorum hazır sistem mantıklı mı yada bu sistem alınır mı darboğaz yapar mı
sistem güzel gibi ama rami 32 yaparsan daha iyi olur kasadaki psu hakkında bbilgim yok ama nasıldır bilmem bildiğim kadarıyla bitfenix daha iyi bir marka 110 tl daha koyup bitfenix kasa seçebilirsin hem 850w ilerde güncellerken rahat edersin
belki daha ucuza toplanibilir şuan güncel fiyatlar ne bilmiyorum

Onun yerine bunu al bence Toplam 45K oluyor.

Anakart : GIGABYTE B650 EAGLE AX olarak değiştir.
Ram : Kingston Beast 32GB (2x16) olarak değiştir.
SSD : Lexar 1TB olarak değiştir. (SSD de DRAM olmasını istiyorsan Kingstone Renegade 1TB al sistem 48K oluyor.)
Kasa : MSI mag forge 120A olarak değiştir.
İşlemci Soğutucuyu : FRISBY P6S olarak değiştir. (Yada stok soğutucu alıp sonrasında daha kaliteli bir kule tipi soğutucu al.)

650W PSU Sistem Link:

Eğer 750W güç kaynaklı istiyorsan kasayı MSI mag forge 121A yap diğer parçalar aynı kalsın.

750W PSU Sistem Link:

Son düzenleme:
Hocam bence çok bariz bir indirim kampanya olmadıkça itopya vs hazır sistem alma şahsi deneyimim bilmiyordum zamanında aldım pişmanım parça kalitesi genelde düşük oluyor sonradan uğraştırıyor bu attigin sistem gibi kesinlikle pahalı oluyor bence taksit imkanı da olmuyor artik baktığın zaman sen bu sistemin yine aynısını ve aynı parayi harcayarak toplayabilirsin ama kesinlikle parça parça aldığında çoğu ürün için taksit imkanın olur hem de parça seviye ya da kalitelerini yükseltirsin (kasa, PSU, ram gibi) hem de gönlünce toplamış olursun tabi vaktin ve zamanın varsa orasını bilemem naçizane görüşüm

40 bin çok

Hocam bence çok bariz bir indirim kampanya olmadıkça itopya vs hazır sistem alma şahsi deneyimim bilmiyordum zamanında aldım pişmanım parça kalitesi genelde düşük oluyor sonradan uğraştırıyor bu attigin sistem gibi kesinlikle pahalı oluyor bence taksit imkanı da olmuyor artik baktığın zaman sen bu sistemin yine aynısını ve aynı parayi harcayarak toplayabilirsin ama kesinlikle parça parça aldığında çoğu ürün için taksit imkanın olur hem de parça seviye ya da kalitelerini yükseltirsin (kasa, PSU, ram gibi) hem de gönlünce toplamış olursun tabi vaktin ve zamanın varsa orasını bilemem naçizane görüşüm
hocam hiç kendim bilgisayar toplamadığım için parçaları birleştirirken yanlış bir şey yaparım diye hazır sistemlere yönelmiştim ama şehrimde bir bilgisayarcı ben birleştirim dedi o yüzden vazgeçtim hazır almaktan hem kendim parçaları alınca daha iyi ve daha makul fiyatlara toplayabildiğimi gördüm ilk bilgisayarım bu işleri çok bilmiyordum sağol tavsiyen için

Yok hocam ya dediğim gibi ben de hala çok bilmem anlamam ama bir tane tanıdık biraz güvenilir çevrende biri varsa ki illa oluyor çıkıyor bilgisayarcı çok rahat toplayabiliyor zaten hepsini alır ona toplattirirsin ya paran cebinde kalır ya da parça kalitelerini yükseltirsin bak daha bugün 3800e 4 fanli kasa sattılar indirimli hangi hazır sistemde bulabilceksin o kasayı makul fiyatlara çok zor

bu sisteme değmez be kardom o parayı kazanmak için çektiğin çileye yazık kardom

Bu sistem özelinde hayır.

Geri