Neler Yeni

Gamegaraj R7 9700X RTX 4070S Sistem Alınır mı?

rrKoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali Yağız Demir
o görseldeki kasa yeter bence. 750+80 mesh kalitelidir. ama rgb değişmiyor haberin olsun rainbow sadece.
Rgb umrumda değil hocam oyunları çökmeden oynayabileyim yeter

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Ümit
Rgb umrumda değil hocam oyunları çökmeden oynayabileyim yeter
sana yarın o kasanın resmini atarım salondaki sistemimde var. buz gibi calısıyor ama bende sıvı soğutucu var.

zaten bir kasadan ne beklersinki mesh olsun 750+ üstü olsun.

rrKoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali Yağız Demir
sana yarın o kasanın resmini atarım salondaki sistemimde var. buz gibi calısıyor ama bende sıvı soğutucu var.

zaten bir kasadan ne beklersinki mesh olsun 750+ üstü olsun.
Valla hocam haklısınız. Bir sorum olacaktı ben bu sistemi yaklaşık 6-7 aylığına 1080p monitörde kullanacağım ciddili darboğaz sorunu yaşar mıyım?

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Ümit
Valla hocam haklısınız. Bir sorum olacaktı ben bu sistemi yaklaşık 6-7 aylığına 1080p monitörde kullanacağım ciddili darboğaz sorunu yaşar mıyım?
tam adamına sordun su an 1080 p monitörle kullanıyorum benzer sistemim.

al bak hatta bu video benim supreme ayarlarda indiana jones.
ayar falanda yapmadım direkt girdim. sata ssdye kurulu oyun şartlar hep kötü yani ama sorun sıfır
sorunun cevabı 1080 p oynarsın sorun olmaz.

Son düzenleme:

yefri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
koray canpolat

Ekler

• IMG_6394.png
    IMG_6394.png
    306 KB · Hit: 20

rrKoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali Yağız Demir
pahalı alttaki sisteme bak
Hocam attığınız sistem güzelde 650w yetersiz gibi geldi biraz alternatif olarak ne önerirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

pahalı alttaki sisteme bak
Hocam attığınız sistemde kasayı en düşük 750w olan versiyona cekersem ve sıvı soğutucu eklersem 200 tl farkla incehesap daha ucuz oluyor fakat ekran kartı markası palitten gainward'a dönüyor hangisi daha iyi bilemedim.

Son düzenleme:

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mrc0
Hocam attığınız sistem güzelde 650w yetersiz gibi geldi biraz alternatif olarak ne önerirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam attığınız sistemde kasayı en düşük 750w olan versiyona cekersem ve sıvı soğutucu eklersem 200 tl farkla incehesap daha ucuz oluyor fakat ekran kartı markası palitten gainward'a dönüyor hangisi daha iyi bilemedim.
Palit dünyanın en büyük ekran kartı üreticisi olan köklü bir marka. Gainward markası ürünler ile karşılaştırırsanız eğer bazı modellerin tasarımlarının birbirine benzer olduğunu görebilirsiniz. Bir alt markası olarak geçiyor.

rrKoro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali Yağız Demir
Palit dünyanın en büyük ekran kartı üreticisi olan köklü bir marka. Gainward markası ürünler ile karşılaştırırsanız eğer bazı modellerin tasarımlarının birbirine benzer olduğunu görebilirsiniz. Bir alt markası olarak geçiyor.
Hocam peki sizce arkadaşın incehesaptan attığı sistemmi yoksa benim gamegarajdan yaptığım sistemmi alınır hocam?

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mrc0
Hocam peki sizce arkadaşın incehesaptan attığı sistemmi yoksa benim gamegarajdan yaptığım sistemmi alınır hocam?
Hazır sistemler ile alakalı bir bilgi sahibi değilim hocam maalesef. Ama Nvidia çok büyük bir şirket ve kart üretimine izin verdiği çoğu markaya güvenebilirsiniz. Sadece markaların ürettiği üst modeller ve alt modeller önemli. Karar verirken araştırıp iyice emin olun.

Satriani

80+ Bronze
Zaten düzenleme yapınca yine kafa kafaya geliyor.
Açıkcası ben Gainward yerine, diğer tarafta Palit ya da INNO3D tercih ederim.

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Can Ömer
Hocam hazır sistemleri bilemiyorum ama tek tek toplamaya kalkarsanız aynı sistemi çok daha ucuza toplayabilirsiniz.

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mrc0
Zaten düzenleme yapınca yine kafa kafaya geliyor.
Açıkcası ben Gainward yerine, diğer tarafta Palit ya da INNO3D tercih ederim.
Hocam şahsen benim tercihim 3 model arasında kalırsam Gaınward ve Palit olur. Inno3d ichill modeller olmadıkça hem tasarımını hem de performansını beğenemiyorum bir türlü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,617
Üyeler
163,348
Son üye
arifmuti61
Top Bottom