Arama sonuçları: *

1. Conqureor

Sınırsız ban yiyen üyelerin profilleri neden silinmiyor?

nerden anladın milletin haklı yorumlarına saçma saçma şeyler yazıyorum :D
  2. Conqureor

Forumda ki gereksiz konuların daha çok ilgi görmesi..

atıyorum bu bütçede yok gibi bütçeni yükselt önerim yok şurdan araştır bunlarda bir yardımdır illa link atıp ürün önermesine gerek yok her cevap yardımdır
  3. Conqureor

hesap sormadım reis boş konular silinsin açılmasın demiyorum sadece en azından biri bakip fikrini belirtebilirdi.
  4. Conqureor

hangisine karar verdin onu sorayım bari bende çok yükselttim bide samimi olduğum birisi geldi öyle yine ön plana çıktı geri kalanda benim mesajlarım zaten hangi hoparlörü aldın?
  5. Conqureor

sadece bu değil ki da sistem cıkarıyor onla ilgili bile 100 tane konu açılıyor yardım isteyenlerde mağdur oluyor tabi
  6. Conqureor

herkes anlıyor demedimki benim konuma 3 mesaj geliyor adam epic gamese hangi oyun gelir diyor 200 mesaj alıyor saçma değil mi? 1622720175 ben herkese elimden geldiği kadar yardım ediyorum anlamadığım bişeyse de gidip araştırıyorum diğerleride böyle yapabilirdi herkes benim konuma yazcak...
  7. Conqureor

herkes herşeyi kusursuz bilmiyor zaten ama orda benim için araştırabilir belki anladığı arkadaşı vardır ona sorabilir hiç bi uğraş da gelmedi konuma
  8. Conqureor

evet yanlış oldu .d kısaca demek istediğim ne kadar boş konu varsa o kadar ilgi görüyor bu konular silinsin demiyorum aynı cevapları yardım isteyen arkadaşlara verilmeli diyorum
  9. Conqureor

bluetooth olmayacak pc hoparlörü kablolu oyun ve youtube için falan
  10. Conqureor

boş konular silinsin mi dedim? yardım isteyen insanların konuları daha az ilgi görüyor dedim ve bu saçma
  11. Conqureor

bu forum yardım istemek için değil mi?Bende her insan gibi yardım istedim bir Allah ın kulu da etmedi hoparlör den anlamıyorum napıcağım? 1622719877 kanka 30 defa yükselttim hiç mi anlayan çıkmadı
  12. Conqureor

https://forum.donanimarsivi.com/konu/200-tl-civarina-hoparloer-oenerisi.387734/ dünden beri bu konuyu 30 defa yükselttim hala kimse yazmadı konu yukarlara çıkıyor yine kimse yazmıyor ama ne kadar gereksiz konu varsa hepsine 10 sayfa yazan kişi cıkıyor
  13. Conqureor

Forumda ki konu gereksizliği..

evet ama malum kuralları okumadan giriş yapan insanların ilk konusu o oluyor oda saçma evet youtubeda dünya kadar video var dediğin gibi
  14. Conqureor

hadi eth ve stoklar da göz ardı edilsin ama bu epic games le itopya konuları baydı beni artık.
  15. Conqureor

biliyorum fakat zorunlu halde değil o konu varsa yenisinin açılmaması gibi bir engel olabilir bilmiyorum bende. 1621946818 işte zorunlu bişey olsa dikkat edilmesi hale getirebilir diyorum bende. Aslında insanlar dikkat etse bi sorun kalmayacak ama..
  16. Conqureor

o belki istisna olabilir yazdığım şeylerin hepsini okuduysanız 'epic games itopya sistemi' gibi şeyleri söylüyorum 1 konu açılır ama 100 tane açılmaz.
  17. Conqureor

var ama zorunluluk yok yinede konu açabiliyorsun açılamaz hale getirilmesini söylüyorum.
  18. Conqureor

isteyen istediği konu açar ama yardım içinse fakat boş şeyler veya bizim bilemiyeceğimiz bişeyse bunun önüne geçilmeli bence
  19. Conqureor

bence konu açarken bi ekran gelmeli açacağınız konu zaten var gibi bişey olabilir benim aklıma bu geldi seninde dediğin gibi 1621946643 evet bu itopya konusu çok aşırı oldu bencede
Top Bottom