atıyorum bu bütçede yok gibi bütçeni yükselt önerim yok şurdan araştır bunlarda bir yardımdır illa link atıp ürün önermesine gerek yok her cevap yardımdır
hangisine karar verdin onu sorayım bari bende çok yükselttim bide samimi olduğum birisi geldi öyle yine ön plana çıktı geri kalanda benim mesajlarım zaten hangi hoparlörü aldın?
herkes anlıyor demedimki benim konuma 3 mesaj geliyor adam epic gamese hangi oyun gelir diyor 200 mesaj alıyor saçma değil mi?
1622720175
ben herkese elimden geldiği kadar yardım ediyorum anlamadığım bişeyse de gidip araştırıyorum diğerleride böyle yapabilirdi herkes benim konuma yazcak...
evet yanlış oldu .d
kısaca demek istediğim ne kadar boş konu varsa o kadar ilgi görüyor bu konular silinsin demiyorum aynı cevapları yardım isteyen arkadaşlara verilmeli diyorum
bu forum yardım istemek için değil mi?Bende her insan gibi yardım istedim bir Allah ın kulu da etmedi hoparlör den anlamıyorum napıcağım?
1622719877
kanka 30 defa yükselttim hiç mi anlayan çıkmadı
https://forum.donanimarsivi.com/konu/200-tl-civarina-hoparloer-oenerisi.387734/
dünden beri bu konuyu 30 defa yükselttim hala kimse yazmadı konu yukarlara çıkıyor yine kimse yazmıyor ama ne kadar gereksiz konu varsa hepsine 10 sayfa yazan kişi cıkıyor
biliyorum fakat zorunlu halde değil o konu varsa yenisinin açılmaması gibi bir engel olabilir bilmiyorum bende.
1621946818
işte zorunlu bişey olsa dikkat edilmesi hale getirebilir diyorum bende. Aslında insanlar dikkat etse bi sorun kalmayacak ama..
bence konu açarken bi ekran gelmeli açacağınız konu zaten var gibi bişey olabilir benim aklıma bu geldi seninde dediğin gibi
1621946643
evet bu itopya konusu çok aşırı oldu bencede