Neler Yeni

Forumda ki gereksiz konuların daha çok ilgi görmesi..

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Forumlarda gönüllülük esastır dostum. Burada millete para vermiyorsun yardım etsinler diye. Kimse sana cevap vermek zorunda değil. Bilen, gören biri denk gelirse cevap verir. Bu tarz bir hesap sormak doğru değil.
hesap sormadım reis boş konular silinsin açılmasın demiyorum sadece en azından biri bakip fikrini belirtebilirdi.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,546
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
hesap sormadım reis boş konular silinsin açılmasın demiyorum sadece en azından biri bakip fikrini belirtebilirdi.
Demek ki yokmuş. Sana özel cevap yazmayacak halleri yok sonuçta.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Forumlarda gönüllülük esastır dostum. Burada millete para vermiyorsun yardım etsinler diye. Kimse sana cevap vermek zorunda değil. Bilen, gören biri denk gelirse cevap verir. Bu tarz bir hesap sormak doğru değil.
atıyorum bu bütçede yok gibi bütçeni yükselt önerim yok şurdan araştır bunlarda bir yardımdır illa link atıp ürün önermesine gerek yok her cevap yardımdır

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
hangisine karar verdin onu sorayım bari bende çok yükselttim bide samimi olduğum birisi geldi öyle yine ön plana çıktı geri kalanda benim mesajlarım zaten hangi hoparlörü aldın?
ben z120 aldım. sesi çok yüksek değil ama yatak odasındaki televizyona bağladığım için yeterli geliyor. ben memnun kaldım. tavsiye edebilirim. zaten gücü ve boyutları belli çok da bir şey beklememek gerekiyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,546
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İlla fikir belirtecekler diye bir şey yok. Bilmeyen birinin yorum yazmaması aksine çok güzel bir şey. Gelip rastgele bir şeyler sallamaktan iyidir.

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Bu bazen yaşanabiliyor. Az önce tuttu tutmadılı bir konuyu raporlamıştım fakat haklı olarak konu dışı bölümünde olduğu için reddedildi. Belki yanlış kategoride açmış olabilirsin. Bir daha dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,801
Üyeler
166,835
Son üye
Ercümentciddençözer
Top Bottom