Neler Yeni

Forumda ki gereksiz konuların daha çok ilgi görmesi..

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
dünden beri bu konuyu 30 defa yükselttim hala kimse yazmadı konu yukarlara çıkıyor yine kimse yazmıyor ama ne kadar gereksiz konu varsa hepsine 10 sayfa yazan kişi cıkıyor
Hocam bu forumda çok fazla hoparlör, kulakiçi kulaklıklar falan çok bilinmiyor çok fazla oyuncu kitlesi var forumda. Onlar için karşılaştırmalı yotube videoları var onları öneririm

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
bu forum yardım istemek için değil mi?Bende her insan gibi yardım istedim bir Allah ın kulu da etmedi hoparlör den anlamıyorum napıcağım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka 30 defa yükselttim hiç mi anlayan çıkmadı
Herkes hoparlörden anlamıyor zaten? Anlayn varsa gelip bakar.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Hocam bu forumda çok fazla hoparlör, kulakiçi kulaklıklar falan çok bilinmiyor çok fazla oyuncu kitlesi var forumda. Onlar için karşılaştırmalı yotube videoları var onları öneririm
herkes herşeyi kusursuz bilmiyor zaten ama orda benim için araştırabilir belki anladığı arkadaşı vardır ona sorabilir hiç bi uğraş da gelmedi konuma

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
dünden beri bu konuyu 30 defa yükselttim hala kimse yazmadı konu yukarlara çıkıyor yine kimse yazmıyor ama ne kadar gereksiz konu varsa hepsine 10 sayfa yazan kişi cıkıyor.
Kimse cevap yazmıyor diye şikayet eden biri daha az önce konu açtı ya gerçekten yazmak zorunda olduğumuzu mu sanıyorsun sen yazınca sana yardım edip etmemek bizim kendi irademiz yani cüz-i irade laf ediceğine bu işten anlayanları etiketle yardım iste kimse cevap yazmıyorsa.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Herkes hoparlörden anlamıyor zaten? Anlayn varsa gelip bakar.
herkes anlıyor demedimki benim konuma 3 mesaj geliyor adam epic gamese hangi oyun gelir diyor 200 mesaj alıyor saçma değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse cevap yazmıyor diye şikayet eden biri daha az önce konu açtı ya gerçekten yazmak zorunda olduğumuzu mu sanıyorsun sen yazınca sana yardım edip etmemek benim kendi irademiz yani cüz-i irade laf ediceğine bu işten anlayanları etiketle yardım iste kimse cevap yazmıyorsa.
ben herkese elimden geldiği kadar yardım ediyorum anlamadığım bişeyse de gidip araştırıyorum diğerleride böyle yapabilirdi herkes benim konuma yazcak demiyorum eşit ilgi görmeli diyorum

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
herkes anlıyor demedimki benim konuma 3 mesaj geliyor adam epic gamese hangi oyun gelir diyor 200 mesaj alıyor saçma değil mi?
Abi ona 200 mesaj gelir tabii ki çok oyuncu var ve yani aklına gelen oyunları yazıyorlar. İşte rdr gelmez şu gelir bilmem ne falan yorum katıyor herkes. Ama bilmediğin ürüne yorum yapmaz kimse. Yani adam sana internetten bulup gösterdi sen memnun kalmadın diyelim adama bir şeyler diceksin adam madur olacak mesela.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Abi ona 200 mesaj gelir tabii ki herkes oyuncu ve yani aklına gelen oyunları yazıyorlar veya rdr gelmez işte falan yorum katıyor herkes. Ama bilmediğin ürüne yorum yapmaz kimse. Yani adam sana internetten bulup gösterdi sen memnun kalmadın diyelim adama bir şeyler diceksin adam madur olacak mesela.
sadece bu değil ki da sistem cıkarıyor onla ilgili bile 100 tane konu açılıyor yardım isteyenlerde mağdur oluyor tabi

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
dünden beri bu konuyu 30 defa yükselttim hala kimse yazmadı konu yukarlara çıkıyor yine kimse yazmıyor ama ne kadar gereksiz konu varsa hepsine 10 sayfa yazan kişi cıkıyor
hoparlör konusunda forumda bilgili pek kimse yok. ben de martta açmıştım sana yine cevap gelmiş. bana hiç gelmedi. başka bir forumda buldum cevabı.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
hoparlör konusunda forumda bilgili pek kimse yok. ben de martta açmıştım sana yine cevap gelmiş. bana hiç gelmedi. başka bir forumda buldum cevabı.
hangisine karar verdin onu sorayım bari bende çok yükselttim bide samimi olduğum birisi geldi öyle yine ön plana çıktı geri kalanda benim mesajlarım zaten hangi hoparlörü aldın?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,547
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Forumlarda gönüllülük esastır dostum. Burada millete para vermiyorsun yardım etsinler diye. Kimse sana cevap vermek zorunda değil. Bilen, gören biri denk gelirse cevap verir. Bu tarz bir hesap sormak doğru değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,859
Üyeler
166,847
Son üye
06denizhan
Top Bottom