Arama sonuçları: *

1. Dusmax

Tartışma veya yanlış bilgi oluşturan konuların kilitlenmesi

İşte o da münazara oluyor sert bir dil yok yani münazarada.Evet bazı konularda iki tarafta zıt düşüyor mesela aşı konusunda olduğu gibi senle ben zıt düştük ilk başta ama sonra fark ettiysen sen kaynak ben de o şeylerin neyden olabileceğini ve bilimsel verileri açıkladım.Karşılıklı olarak bu...
  2. Dusmax

Münazara boşuna mı var o zaman?
  3. Dusmax

Aynen o şekilde.İnternet var araştır,kitap var araştır,makale-dergi var araştır.Buraya düzgünce şu sizce neden böyle gibisinden konu açılsa neyse insanların fikrini soruyor.Ama konuyu açanlar da direk bu şeye karşı bir şekilde açıyorlar bu da olumlu düşünenlerin açıklama yapmasına neden oluyor...
  4. Dusmax

Tartışmak saygı çerçevesinde olan bir şey değil.İnsanlar münazara yapabilirler diyorum.Tartışma kötü bir şeydir tartışma da iki tarafta sert bir tavır sergiler fakat münazara da düzgünce iki tarafta bilgileri paylaşırlar. 1630960163 Tartışmak ağız kavgası olarakta geçiyor.
  5. Dusmax

Arkadaşlar yanlış bilgilendirme yazdığını biliyorum.Yanlış bilginin fazla olabileceği konulara böyle bir şey getirilmesi mantıklı veya yanlış bilgi ile ilgili aynı kural devam edebilir ama tartışma oluşturan şeyler biliniyor böyle şeyler de forumu kötü etkiliyor tartışma çıkarıcak konulara böyle...
  6. Dusmax

En basitinden artık forumda aşı veya aşıyla ilgili olabilecek konuların hepsinde tartışma olduğu biliniyor,crack konusunda da öyle.Böyle konuların açılması bence engellenmeli çünkü tartışma yaratıyor o taraflı olan ve olmayan kişiler arasında gerginlik oluşturuyor.İnternet,kitap,makale vs. bir...
  7. Dusmax

Tartışma çıkaran konular forumda gerginlik yaratıyor, yanlış bilginin olduğu konu ise insanların bu yanlış bilgiye inanmasına böylece kötü yolda ilerlemesine sebep oluyor.Forumun sağlığı için bu tür konuların kilitlenmesi veya silinmesi bence çok güzel bir kural olacaktır.Buna çoğu kişinin de...
Top Bottom