Arama sonuçları: *

1. Fatieh

Reaksiyon Skoru Kaldırılmalı

Heh aynen öyle. Bununla alakalı profilde paragraf yazı yazmıştım zamanında. YARDIM EDECEK KONU YOK, YARDIM EDİLEN KONUMUZ YOK! Tabi bu söz bundan birkaç ay öncesi içindi. Şuan ki geçerliliğinden fikrim yok. Foruma girmediğim için.
  2. Fatieh

Sıkıldığım için salmıştım bende. Ayrıca son zamanlardaki forum ortamında eski hava yok. Herkes reaksiyon ve mesaj peşinde. Eski zamanlardaki kullanıcılarda tek tek forumdan uzaklaşmaya başladı.
  3. Fatieh

O kadar haklısın ki.
  4. Fatieh

Her yönden çıkmaza giriliyor. Forumda son zamanlarda neredeyse hiç takılmıyorum. Bu yüzden son olaylardan pek haberdar değilim.
  5. Fatieh

O zaman yapılması gereken belli Reaksiyon skorları profillerden kaldırılacak veya yapılabiliyorsa skora etki etmesi engellenecek. Böylece konulardan oluşur sadece. Ama maalesef önceden profilden kasanların ki silinmez. Böylece yine orantısız devam eder. Bilemedim.
  6. Fatieh

Mesajı sonradan editledim öyle bir şey de yapılabilir.
  7. Fatieh

Reaksiyon skoru bir kullanıcının mesajlarına oranla ne kadar yararlı olduğunu da gösteren bir istatistik aslında. Bir kullanıcının 5000 mesajı varsa 4000 veya 5000+ reaksiyonu varsa bu adamın mesajlarının boş olmadığını bir yönden anlayabiliriz. Gidip te sadece mesaj kasmış bir kişinin 10k...
  8. Fatieh

Enter yaptığımız da konu direkt açılsın

Hayır saçma olur. Alt satırlara geçeyim derken konuyu açmış olacaksın herkes daha tamamlanmamış konu görecek bu sefer.
  9. Fatieh

80+ Üyeler İçin Denetleme Gelemez Mi?

Ben zamanında bunu tespit ettiğimde linç yemiştim onlardan. Yeni gelen üyelerde vurdumduymaz tavırlar, yanlış bilgilendirmeler, mesaj kasmak için yazılan mesajlar gibi gibi çok şeyler görüyoruz. Sadece 80+'ta değil nadir de olsa Bronze'da da görüyoruz. Tabi herkes için söylemiyorum. 80+...
  10. Fatieh

Farklı Twitch Emote'ları Gelecek Mi?

Bende. Fakat Jahrein'i sevmem.
  11. Fatieh

Farklı Twitch Emote'ları Gelecek Mi?

Videoyun veya Jahrein chatine girmişsindir. Hiç kimse Gerçekten hiç kimse: Jahrein ve Videoyun chati: KEKW
  12. Fatieh

Forumun Mobil Uygulamasının Açılması Uzun Sürüyor

Forumun mobil uygulaması mı var? Tapatalk'tan mı bahsediyorsunuz?
  13. Fatieh

DA Foruma Video Atabilmek Gelmeli mi ?

Bunun sunucu tarafındaki durumları düşünürsek videoların atılması ve tekrardan erişebilmesi için depolanması gerekli. Sürekli video olacağını düşünürsek bu sunucu için hem masraflı olur hem de trafiklerde olumsuz etki yaratabilir.
  14. Fatieh

Konu Dışı Siyaset Meydanına Döndü

Konu dışı zaten çöplüğe döndü. Hiç girmiyorum. Teknoloji forumu mu yoksa siyaset meydanı mı belli değil.
  15. Fatieh

Donanım Arşivi’nin kıymetini BİLMENE GEREK YOK

Sürekli şu tarz konuları açmasanız mı artık? Yeter ama he.
  16. Fatieh

VPN'ler Engellenmesin

Tabi canım hemen. Sen farklı bir ülkeden gözüktüğün için genelde ddos saldırılarında farklı farklı ülkelerden bot geldiğinden koruma amaçlı soruyor sana bunu. Ayrıca birden fazla hesap açmayan birisi bundan şikayetçi olmaz.
  17. Fatieh

Forumun daha kaliteli olması için öneri

Evet 2 tane var. Forumun aktif kullanıcı sayısı belli. Şuan için yeterli ama dediğiniz şey için yeterli değil bana göre. Olsa bile moderatörlerin iş yükü daha çok artar
  18. Fatieh

Moderatör sayısı arttırılmadan bu iş olmaz. Olsa bile konular belki yarım saat onaylanmak için bekler. Moderatörler aktif ama az sayıda. Bunu @Mehmet Yılmaz daha iyi açıklar.
  19. Fatieh

2. si dışında katılıyorum. Ama şöyle olabilir. Konu dışı kategorisinde her şey olduğundan orası denetlenirse iyi olur
  20. Fatieh

Forum İçin Birtakım İsteklerim

Ne zaman gelecek?
Top Bottom